Ville med dette ønsker alle dere riktig gledelig jul og God Nytt år. Dette året har gått så fort at det ikke har enda gått opp for meg vi passerer 2023 nå og det er snart 2024. For min del har jeg ingen nyttår ønsker enn jeg skal gjøre mitt beste framover. Mitt beste vil se annerledes ut for hverdag og det er helt greit det også.

Jeg har ikke hatt noe julefølelse på mange år, så for å være helt ærlig så gleder meg mest til det hele er over, jeg nyter fri dager uten vekkeklokke. Tar vare på hud, hår og jenta mi.

Drikke vann, ta vitaminene mine, meditere og trene inni mellom soving og spising. Haha

Du vakre sjel, ta vare på deg selv og dem du er glad i. God juleklem til deg.

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es