Jeg er virkelig stolt av waldorf steinerskole datteren min går på, jeg ønsket så gjerne å gi denne muligheten til de 3 voksne barna mine også den gang da dem var små, men vi bodde aldri nærme skolene som er.

Men denne gangen er vi heldig som bor så nærme, jenta mi har vært i Steinerbarnehage og nå skolen siden hun var 3 år. Så mange år vi har vandret der og likevel så kjenner jeg bare de samme menneskene fra barnehage tid og så klart de nye som har kommet i klassen.


Barnehagen der er så idyllisk, det er som om å komme til SPA avdeling. Helt fantastisk, alt økologisk og fantastisk pedagogikk. Nesten ikke noe sykdommer eller utskifting av dem som jobber. Du merker at det er helt rå ledelse der siden alle som jobber der, har jobbet der i alle år.

Noe skjedde da når det ble skole, det er ikke den samme bli kjent måte på, det er forståelig, vi følger ikke barna opp til skolen, vi ser ikke foreldre som går der.

Det merket jeg på julemarked også, utenom de kjente fjes som jeg har alltid sett siden barnehagen, så blir jeg like overrasket hvert år over hvor lite folk jeg kjenner egentlig.

Koselig er det uansett, selvom det går noe penger den dagen, og all Forbredelse på forhånd. Det tar tid. Men det er veldig hyggelig at foreldrene som arangjere det meste når det gjelder slike sammenkomster og 17 mai så klart. Det er obligatorisk skoledag gitt, og foreldrene må tråkke til.
17 mai biten er ergerlig synes nå jeg da, de fleste har 2 foreldre, når den ene har vakt, så kan barna være med den andre av foreldre, mens jenta mi har kun meg.

Men det er nå så, nå har enda ett år gått og vemodig å tenke at dette var muligens våres siste år sammen etter så mange år. Takk for denne runden. Det var svært så hyggelig. <3

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es