By the way
You can easily translate anything on my site!

Jeg har noe barnesykdommer her på denne bloggen, det tar tid å reise seg igjen fra dyp søvn gitt. Lærdom til meg, ikke gjøre dette så ofte! Eller aller helst ALDRI! 
Det å komme tilbake og prøve å slå sammen to fluer i en smekk gikk rett i dass. Jeg tenkte å bruke denne bloggen samtidig som podcast. Men det viser seg, jeg må enten velge å ha det som podcast eller blogg!

Kanskje jeg finner annen plugin etter hvert, men akkurat nå har jeg fått nok av ting går rett til helvete. Heldigvis er WordPress og Elementor bygget så her, det skal ikke gå an å drite seg ut. Det finnes autolagring og det som måtte være hele tiden av siden din. Men kjipt å måtte hele tiden gå tilbake for å fikse noe, bare fordi en tror en har ordnet annet.

Blir nesten som å lage mat, forberede mat nummer 2 forså brenne ihjel mat nr 1 osv

Det gidder jeg altså ikke, jeg vil starte å skrive igjen, ikke sitte her og pusle med små ting som går i dass.

I mellom tiden, du takk for du er innom igjen. Så morsomt og godt å se deg igjen.

Stor god bamseklem, hjerteklem og all mulig klem til deg <3
Lag deg deilig dag

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es