Det er deilig også at vinterferien er ikke like overalt i norge, da kan en velge hvor en ønsker å oppholde seg. I Asker er det stille og rolig, mens Drammen og Oslo er det fortsatt umenneskelig, eller vinterferien i Drammen begynner egentlig i dag, så holde deg langt vekk i fra trafikken den veien om du skal kjøre bil!For min del synes jeg det er rart å skrive norsk fortsatt, selvom boka mi er på norsk. Jeg har tenkt og reflektert mye i denne vinter ferien, jeg skal ikke røpe alt jeg har tenkt på.
Men jeg kan dele en ting av det, jeg har til å med funnet løsning til podcast opplegg mitt når verken hoved websiden min eller denne tåle mer plugins. Så da ble det egen webside til min podcast. Så wee til det!

Er det ikke fantastisk? Det mest fantastiske må jo være at jeg får ha nettopp deg på min podcast og du kan opplyse verden litt mer med din visdom og kloke ord.

I dag er jeg så takknemlig for så mye nok engang, mest av alt takknemlig jeg bor i Norge, selvom jeg misliker snø og alle avgifter og det som måtte være. Men føler meg velsignet for å kunne bo her i trygge lille Norge.

Du deilige deg, lag deg fantastisk kveld. Og ta vare på øyeblikkene med barna, tiden går så fort. Det er så viktig å bare være der. 

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es