Jeg tar over meg selv igjen

jeg tar over kraften min

jeg skaper tillit i meg

jeg skaper tillit rundt

jeg tiltrekke meg tillit

Mantra for å lande etter 5 heftig skikkelig kule dager

jeg er så takknemlig å være en del av nesten en million familie. Det var virkelig noe stort. Jeg har aldri før i livet engang vært med støere enn 30 kanskje. Så. Det var enorm kul opplevelse.

Jeg er litt sånn alt mulig i dag. Trenger å fordøye. Jeg gleder meg til fortsettelsen og jeg lurer hvor langt ønsker jeg egentlig selv å dra den ?

Hvor mye våger jeg å gi meg selv lov til å drømme? Det å våge å gi slipp og ta i mot og ta til seg flere, ha mer ansvar. Du vet ansvar blir bare større i denne reisen. Ikke sant?
Det er ikke byrde, det er ikke det jeg prater om.
nei nei det er redsel en har i seg for ansvar kan sette en egentlig fri. Men i en komfort sone, så blir illusjoner om slikt er det trygt og godt skapt og vi holder oss liten. For da blir vi lettere akseptert rundt oss. Da er vi flinke piker. Altså alt i «hermegås» håper jeg dere skjønte.

Men nei jeg ønsker ikke å være her mer. Her har jeg lært alt jeg trenger å lære. Jeg har vokst ut av det. Jeg har ønsket meg «mitt forrige liv» helt selv, jeg ville heller bo med lite penger, enn Nordsjøen fruen penger. Så jeg har i over 10 år vist at jeg klarer meg helt fint selv.

Vi har overhodet ikke trengt noe mer. Vi vokser så humble, i forhold til de andre barna mine. Dem fikk jo alt og oppleve alt. Alt jeg og far ikke fikk. Mens hun lille min jeg bor sammen med. Hun og jeg har helt annen type kontakt og veldig mye mer jordnært livsstil, jo rikere jeg blir, jo mer nærkontakt får jeg. Jeg ser ikke på penger som eneste rikdom. Da er det jo bare trist og creepy om det er tilfelle. Men uansett kjenner du skifte nå som skjedde?

komme seg ut av frykt basert lukket system helt lukket her i Norge mer eller mindre siden januar. En blir veldig snakke salig når en først prater

Jeg elsker å prate jeg. Jeg elsker også å le. Det er beste jeg vet. Men mangt ganger glemmer jeg det at jeg elsker å prate. Jeg elsker stillhet mye mer, siden jeg stadig glemmer at jeg elsker det å prate.

Du Alle dere som var med own Your future challenge. HEIA OSS ALLE🙏🙌

Jeg er stolt av den store familien jeg har rundt meg nå som bare vokser.
Berikelse, beæret og føler jeg har funnet en plass jeg kan puste trygt. For det er hjerte mitt trenger å høre. Det er det jeg tiltrekker meg helt naturlig til. Jeg skulle gjerne ønsket å coachet hjerte varme Dean. Jeg er så dårlig på navn.
Beklager det blir mest foreløpig fornavn. Men du skjønner Dean ga meg håp om meg selv. Velsignet hans hjerte og vakre familien hans.
en kan ha hodet så mange plasser. Likevel klare seg her i denne verden. Det er godt å se. :-))

du, tusen takk for du var innom her hos meg nå. Vi sees plutselig igjen

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es