Selvklart herregud så enkelt men likevel så komplisert. Det jeg skal satse må jo bli traume recovery, etter å ha vært eller er i toxic relationship.

Din “mess” blir din message.

Det er jo hjem for kvinner som har vært i slike forhold jeg ønsker å bygge hjem til rundt om kring i verden. Det er kvinner som er i forhold med kontrollene menn som tiltrekker seg til meg. Det er hvordan komme seg etter traume jeg har lest meg opp og ned sider av alt.
Det er 10 år med erfaring jeg har gjort meg etter jeg gikk i fra toxic forhold.

Bare gjøre denne til noe enkelt setning igjen. Så er jeg klar. Åh som jeg elsker disse møtene. Det er helt fantastisk med en gjeng som har tro på hverandre. Løfter hverandre opp og vil hverandre bare godt.

Om du ikke er med 5 days challange. Kom kom join det er så gøy 🙌🧚🏼‍♀️

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es