Det er tid for å smelte sammen

Vitenskap og det åndelige. Uten så mye hokus pokus så klart, med det mener jeg krig om hvem sin Gud er mest riktige. Vi all ber til samme kilde. Godhet, noe større enn oss selv som tar vare på oss. Det vi trenger blir møtt!

Vi har alle disse usynlig støy som virrer rundt oss, støy vi lager selv skriker høyere! Du vet det du skal lære bort, det lærer du hardest selv!

Du vet å skifte sin tankesett selvom, tenke og bytte ut utdaterte programmeringer. Du vet de tingene du lærte for å holde deg selv i livet. Lære noe nyere triks for å få det enda bedre!

Du vet det å ønske å utvikle seg videre!

Hjernen min trives best når den er aktiv, min hjerne blir visket ut nesten og blir alt for liten for mitt hodet. Stikk motsatt av minste jenta mi. Hennes hjerne blir vist alt for stor og ikke får plass i hodet hennes! Jenta er 7 år. Alt en lærer av barna.

Du vet noen ganger trenger en å lære om livet sammen med barna. Jeg unner alle å oppleve å ha barn. Samtidig det har sine priser, det er liksom ikke bare å få dem. En skal oppdra dem til å bli selvgående mennesker.

Uansett hvor var jeg? Egentlig så kjennes det godt å våkne fra vinter dvalen. Kjenne en puster, samtidig har jeg en merkelig klump i magen som ikke vil gi seg. Har andre det samme?

Godt å se forresten deilige herlige snille gode oss nordmenn, oss bor i Norge, oss utenlending norske, altså å våkne fra vinter vampyr, sovende Bjørn dvalen våren. Det føles godt å kunne at en rister fra seg vinterdvalen sin.

Du vet de menneskene som deler lett sitt smil, hold deg nærme dem, husk også dele ditt smil og glede når dem trenger det igjen ..

Alt du sender ut kommer tilbake til deg selv igjen ..

Send trygghet, send glede send Kjærlighet.

Jeg tenker det er fin tid nå for å smelte sammen ..

Hva tenker du ?

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es