Jeg føler meg ganske så heldig egentlig, jeg får enda bursdagshilsninger. Jeg skjønner forvirring rundt min fødselsdag.

Så da kan dere tenke dere selv hvor forvirrende det har vært for meg. Jeg har egentlig forklart dette så mange ganger tidligere. Men nå har foreldrene mine endelig funnet ut min endelig fødselsdato. Som er 11 mars! På papir står det termin dato som min mor hadde.
Før 1980 så kunne dem i Iran velge det som måtte passe seg på papir.

Jeg dømmer ikke foreldrene mine for ikke husket min dag, etter alt dem har vært gjennom. Så om du ikke betaler mine og deres regninger så har du jævla lite du skulle si også. 🥳

Tusen takk nok engang for alle bursdagshilsninger til nå. Dere er så søte 🌺🙏🥰

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es