Mer enn vanlig har folk tatt kontakt siste tiden og lurt på om dem skal flytte til Norge for å få seg en jobb!

Først og fremst jeg anbefaler INGEN nå å flytte fra sitt eget land. Det andre er Norge er ingen lett land å bo i. Det finnes ikke jobb til menneskene som bor her. Det andre er det er alt for kaldt, det er helt andre tendenser her. Selvmords tallene er høyere enn andre land. Vi alle går rundt og er deprimert vinter halvåret pga mangel på sol. Det er alt for dyrt å bo her i tillegg for ikke norske folk. Ett stykk brød kan koste opptil 6 USD.

Dessuten har du ikke nordisk navn kan du glemme helt det at din søknad blir noe særlig prioritert. Det er triste fakta. Men slikt er det. Til å med leger sliter med å få seg jobb. Så vær der du er.

Norge er best for nordmenn, jeg beklager å si det. Men slikt er det bare. Det er ikke for jeg sitter her og ønsker oss selv bare å bo i fred. Nei nei har ingenting med det å gjøre. Men jeg anbefaler ingen å være asyl her. Flyktning er noe annet. Men søke asyl for å få seg jobb, blir at du blir brukt som slave og får 2 USD i timen, også trenger du 4-5-6 dollar for ett brød. Så da er det best å være der du er.

Jeg kommer ikke til å svare på flere PM når det kommer til slikt. Men når dere stjeler hjerte mitt med å kalle meg søster når dere tar kontakt. Så har jeg ingen valg enn å svare. Men jeg kommer ikke til å svare på flere.

Ta vare på deg selv, jeg ber for deg og dere alle at ting løsner seg og du dere får dere jobb. 🙏💚🍀

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es