Noen ganger går det fort i svingen og venner blir slettet på Fb uten at det er mening med. Når jeg sletter så sletter jeg MANGE. Ryddingen har alt startet. Ikke ta det personlig om du kjenner deg såret så legg meg gjerne tilbake. Det kan være for min del at det går litt fort i svingen.

Så bare for å skrive det her, noen ganger går det litt fort for seg, regner med jeg er ferdig ryddet til helgen og FB profilen blir tilbake til vanlig igjen i mellom tiden så er den svært lukket.

Lag deg deilig dag hvor enn du er. Du takk for akkurat du finnes. Er du i healinglista mi og trenger healing si i fra. April og Mai måned er månedene der selvmords tall på sitt høyeste. Jeg ønsker å ha alle i livet jeg. Så ring om du ønsker å prate eller trenger healing. Kostnad 0 NOK for kjente. 🙏💚

Ta vare på deg selv og husk ikke ta det personlig om du blir borte fra listen min kan bare være at det har gått litt fort i svingen hos meg. 💚🌞

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es