Til oss Modige, til meg modige, til deg modige!
Dette er mest til deg, du som benytter hvert eneste fri anledning du har til å heale deg selv! Til å la ting synke inn. Dette er til deg, du som bryter sammen, etter barna er levert på skolen. Men smiler stort når du henter dem!

Dette er til deg, du som våger å gå inn, kjenne på dine følelser! Du som lar deg krølle deg sammen på kjøkkengulvet, og bare bli der til du føler deg hel igjen!
Dette er til deg i stillhet slåss med dine alt som er. Dette er til deg som våger å føle og gjør dette for å ikke blø på dem som ikke har gjort deg noe!

Dette er til deg som har hørt, du er sensitiv! Du føler så mye! Dette er til deg måtte omtrent beklage deg for du føler!

Du vakre sjel, mange der som går rundt uten følelser. Helt tomme maskiner! Det finnes mennesker der som kanskje prøve overbevise deg, du healer deg selv er svakhet!
Mens dem selv går rundt som tikkende bomber …

Jeg vil bare si, TAKK til dere alle som våger å la dere heale det som gjør vondt. Våger å kjenne på følelsene, la dem komme og gå, komme deg alltid sterkere ut av det Takk for du våger det å heale deg selv slik du igjen skaper gode generasjoner etter deg!

Hatere vil det alltid være, dem som ser på din healing prosess som trussel. Men du fortsett å vær den du er! Du viser riktig veien videre!

Om healing er galskap, ja da sier jeg takk det er bedre å være gal sammen med sin egen tribe, enn prøve å passe inn i «normalt» liv!

Takk til deg du Modige der ute! Klapp klapp oss alle på skuldrene for å våge føle og kjenne på følelsene våres. Ikke pakker dem inn i hat. Det er virkelig stor tung byrde å bære!

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es