Så deilig å kunne koble seg av fra verden og bare få lov til å sitte i fred, nyte røkelse dufter, tromme og synge. Kjenne at en blir styrket.
Jeg finner det så befriende å kunne bare være med meg selv.

Jeg trives så godt i mitt eget selskap. Nyter det på alle måter og bare det å være til uten noe jeg burde gjøre. Bare gjøre akkurat så mye eller så lite jeg har lyst til. Det føles deilig de få gangene jeg har barnefri og bare er meg selv å tenke på.

Jeg kjenner jeg er klar for å løsrive meg fra den menneskelig drama. Ønsker fore sjelen min lykkelig og hel. Føles som vi alle har spennende tid foran oss. Så spennende at en har lyst til å våkne heller når alt er stabilt på plass. Puste er eneste jeg kan bidra med foreløpig.

Jeg ville bare kort innom, for å anbefale å sette av en sånn liten plass til deg selv i huset der du kan hente deg selv inn igjen

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es