All snø som dalte ned i går har blitt til is! Om du har varme kanon kan du ta med hit? 😹 jeg må gå løs nå på isen for å klare kjøre ut. Stakkars bilen vår. Jeg er super fornøyd med Suzi min. Men skulle gjerne ha vært 5-10 cm høyere.
Nei jeg skal egentlig ikke klage. Det er første gangen denne vinter vi ikke kommer oss ut på en hverdag. Så jeg er takknemlig.
Må bare Kvinne meg opp og ta isen. Håper det blir sol i helgen. 🙏🌞

Ja det er romantisk å bo borte vekk. Men slike ting finnes det ikke romantisk med. Men men en kan ikke annet enn å brette opp armene og tenke at det kunne ha vært verre. Vi kunne vært uten hus og hjem!
Vi er i hvert fall i varmen. Denne hytta mi er varmere enn nybygg huset vi kjøpte oss i 2005. Egentlig denne hytta er varmere enn noen plass jeg har bodd.
Utenom da vi bodde i Sverige da. I Skøvde og Gøteborg ble ikke sånne snø tendenser.

Du ta vare på deg selv og din mental helse. Gi alltid dobbelt til dem som gir deg, hold deg unna mennesker som ikke er glad i deg 🌞

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es