Har du lagt merke til noe så trist? At når mennesker går fra hverandre så slutter dem å kalle det som engang var den rette, for den rette.

Jeg har tro på det som føles rett i den perioden er den rette. Det er mening med de forholdene vi skaper sammen med mennesker uansett hvordan det ender. Dem er med å bidra vårt reise videre. Vi vokser, vi lærer på godt og vondt.

Mine to siste som egentlig er større Mann enn noen jeg har vært sammen med til nå. Selvom han før det skjøt seg selv, og han forrige er min lillebror blitt. Men bror har han alltid vært, ikke bare i dette liv. Jeg skulle ha vært sterkere enn så og ikke blandet inn sex og slikt. Men jeg trengte den leksen også for godt.

Glenn var aldri bror, han ble revet i fra meg forrige gang vi var sammen. Det var vel rundt 2013 jeg så dette bildet. Men uansett han ble drept eller døde brutalt den gang også. Jeg fortalte dette til han. Merkeligste var de bildene kom til meg da vi elsket. Vi hadde fin stund sammen og pratet om det..

Jeg har kommet for å møte mine elskere. Jeg har tydeligvis ikke hatt mange av dem opp gjennom livene mine virker det som. Men brødre og søstre, det er ingen tvil om den flokken blir aldri ferdig med vokse. Det er bra. En føler familien vokser.

Jeg har tro på alle forhold er mening med, selv de forholdene vi ikke våger heller. Kanskje noe i lengsel vi trenger å lære. Slik vi ikke gjør samme feil igjen.

Jeg har hvert fall kommet til denne beslutningen jeg kommer til å treffe på mine elskere i dette liv, denne runden må jo være stort, siden det har tatt et par gitt. Jeg har aldri før vært singel «så lenge». Om jeg blir gammel og grå med en og det samme er jeg sannelig ikke sikker på lenger.
Men jeg tror mer og mer på vi møter mennesker for perioder. Perioder i livet vårt. For å lære, dele, skape og gå videre.

En ting er hvert fall sikkert alle forhold er mening med. Selvom dem en skulle ønske aldri skjedde.
Jeg gleder meg jeg til å møte mine kjærlighetsforhold. Dele hjerte, vokse og lære. Det som er ment en vil aldri gå forbi en.

Det er så sexy når menn går etter det dem vil ha, sorger for å få det, gjør alt for å beholde det. Så sant følelsen er gjensidig ellers er det bare creepy.

Vakre deg om du føler litt for mye for tiden, så gjør vi aller fleste det nå for tiden. Det er mening med dette også. Mye som kommer fram. Mye som skal komme fram ut og videre.


Det viktigste er å gi seg selv lov til å føle. Om andre prøver å skynde deg til en prosess du ikke er klar til så snu deg og gå annen plass. Men om du sitter i lang tid i samme følelse uten å klare komme deg ut av det. Da kan du komme til meg så kan jeg gi deg en bitch slap og få deg ut av tilstanden. ;p jeg bare tuller, jeg slår ikke.


Du får lage deg en deilig god helg. Om du som meg venter på Kjærligheten skal komme, bare husk det ikke lek med følelsene med mennesker rundt deg.
Vær ærlig heller og si ting som det er. Om det er sex du vil ha si det. Om det er kortvarig eller lang varig, ekteskap barn uansett hva.

For min del er jeg IKKE ute etter nytt ekteskap og sterilisert er jeg og ikke ønsker meg heller flere egne barn. Ønsker meg helst en mann uten barn fra før av.

Til neste gang ta vare på hjerter som blir sendt din vei 💚

og du jeg er så glad i akkurat deg

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es