Min stadig healende maskuline og feminine energi i vekst. Ego løsrivelse. Jeg vokser .. legger lag av smerter bak meg, samtidig føler jeg meg sårbar, det kjennes ut som en slags restart, eller rebot nok engang. Du vet når du får plutselig hukommelsestap lignede episoder, ja hvis du har vært i denne reisen en stund. Så skjønner du hva jeg prater om.

Det er så spennende tid vi har foran oss. Så mye som kommer fram i lyset. Så mye godt som skjer, så mye løsrivelse.

Jeg gir stort takk hverdag, selvom jeg ikke forstod den gang som barn hvorfor vi måtte flykte. Så forstår jeg det nå. Jeg hadde ikke vart lenge i Iran om vi hadde ikke måtte flykte.

Så jeg stadig går tilbake til mitt hjerte. Selvom det gjør vondt på annen måte på mine svake dager, så er jeg likevel takknemlig at jeg er så heldig at jeg føler i hele tatt. Tenk at det finnes mennesker der som ikke har følelser. Jeg klarer ikke helt å forstå det. Men det er ikke alt en skal forstå heller. Har jeg også lært tilslutt ..

Du vet alle disse gode menneskene i livet ditt, familien, sjelsfamilie. Tenker på deg ønsker deg godt. Jeg er så takknemlig for alt og alle.


Det er sent nå egentlig, så det passer jo bra å avslutte kvelden med takknemlighet ..

Jeg er takknemlig for deg, at du er innom og du puster. Jeg er takknemlig for jeg kan lyse opp dagen til noen. Så lenge jeg er velsignet med å stå opp til ny dag da selvfølgelig.

Jeg tror jeg skal spinne dette med meg videre i kveld være takknemlig for alt. Takknemlig for jeg har stort hjerte.

Takknemlig for alle mine 4 barn og alle barnebarna og oldebarn som måtte bli til i denne verden pga meg.

Jeg puster dypt med magen

tenker takk for ny dag i morgen


Hva er du takknemlig for?

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es