Ja nettopp en sårer seg selv, med å bli i situasjoner som ikke er greit. Det er ikke noe galt med deg! Langt der i fra, mennesker som sårer. Dem trenger hjelp dem også, mer enn deg! Det du trenger å gjøre er ta noen steg tilbake, heale deg selv enda mer, slik at du gir slipp på den delen av deg som tror Kjærlighet skal gjøre vondt. Det er ikke din feil at du har blitt behandlet dårlig tidligere. Men hva du velger å gjøre etter du blir bevisst dette er noe annet!

Valget mitt var veldig enkelt i dag. Jeg kjenner meg klar for noe fantastisk skal komme min vei.

Det sies du møter ikke din soulmate før du gir slipp på din playmate.

Jeg kjenner meg klar for å møte han som min healende selv tiltrekker. Den som vet hvordan det er å elske ei Kvinne uten å leke med hennes hjerte og ha flere på siden.

Jeg ser fram til nye sider i min bok. Jeg gleder meg til å skape gode minner framover. Det gjør så godt å sitte med seg selv og sine ting. Bare kjenne etter hvor fantastisk det føles når en healer seg selv. Hvor mye ting faller på plass. Hvordan det er å kjenne sin egen verdi stige!

Takker universet for alt godt som er her og for alt godt som sendes til meg framover

Du vakre sjel takk for akkurat du finnes 🌞🙏♥️

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es