når du har så mange gode tanker og masse godt å tenke, du gir hjernen pusterom til å vokse på annet. Du gir rett og slett oppdateringer til hjernen din.
at den ikke trenger å tenke på destruktive tanker som bryter deg ned. Jeg snakker ikke om dårlig dager, det har vi alle av. Jeg sammenligner heller ikke bare det er sagt!

Vi alle fungerer ulikt, men noe har vi likevel til felles. Vi har hjerne alle sammen! Hva du legger i harddisken din, det er det som tiltrekker deg. Det er du blir!

Men ja vi alle har kjipe dager, det er helt normalt og vanlig.
jeg er egentlig trøtt, nå har jeg tatt igjen skriving her og vel så det. Så det var godt å kjenne på skrivelysten sin tilbake. Jeg tar tråden opp igjen siden …

Godt jeg skrev dette og avsluttet her, i dag har jeg sånn fysisk dårlig dag, som igjen påvirker meg mentalt. Jeg har flydd hele natta på do, magen føles vrengt og jeg våger ikke å puste engang ordentlig, med tanke på holde seg stram for magen er stakkars ikke helt i form ..

Men dette ble egentlig påminnelse for meg og håper flere der ute i dag. Pust!

Jeg har så dårlig internett forbindelse nå, det er vel en grunn til det også tenker jeg. Nå er det lørdag og jenta mi føler seg heldigvis bedre i dag skal hun på barnebursdag til å med.
Jeg for min del skal ta vare på magen min og tankene mine 🙏🌞🥰


Takk til deg som er innom og leser! Jeg er så takknemlig for akkurat deg 🙏

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es