Endelig en hel uke vinterferie. Det blir godt å bare hente seg inn igjen og bare puste uten å stresse. Mandag og fredager er egentlig på dagtid verst. Jeg må nesten hente før jeg har fått levert henne. Så det blir jeg går og venter på klokke skal ringe for å minne meg på hente jentungen.
Nå er i tillegg helg! Jeg har bidratt med meg på nettet. Så jeg skal ta meg vel fortjent pause. Og du det fortjener du også! Ta deg en deilig pause fra alt og alle og bare være til. Nyt sjelen din, energien din og pusten din!

Vi sitter fast her hjemme. Bilen sitter fast, det er våt slaps snø. Umulig å kjøre .. men nå er det helg og vinterferie, pluss grader i tillegg. Så da kan alt bare være det samme!

Klapp klapp til dere Alle inkludert meg selv som kan falle i fra dagen før. Men komme enda sterkere tilbake dagen etter! Om det er ikke guddommelig beskyttelse så vet ikke jeg!!!

stor god klem til den som vil ha ~<3

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es