Jeg har alltid hatt så lyst å eie tradisjonelle kjoler. I Tehran så var det ikke noe sånt. Men resten av Iran har faktisk. Urbefolkning i Iran, Persia historien går så mange år tilbake. Så langt tilbake at Norden var faktisk fortsatt under is! Våres historie er så gammelt at det fantes ingenting her på den tid da Persia eksisterte.

Det jeg ville fram til. Jeg er så lei denne opp ned holdningen mange i Norden har som om dem er verdens navle eller noe så. Husker for over 20 år siden så var det «bunadspolitiet» som ble forbanna for jeg hadde lyst på bunad. Du er da ikke norsk du kan ikke gå med bunad. Heldigvis har det blitt annerledes nå.
Men jeg opplever enda slikt fra flere samer der ute. Jeg elsker sjalene og den blå kjolen deres og for hvert person jeg har sagt til så angrer jeg.
fy faen for en slags holdning disse kvinnene har! Er det virkelig så vanskelig bare si takk, og i det minste svare på spørsmålet mitt??? Trenger du/dere å sitte så høyt på hesten deres som om det er bare dere som har tradisjon og har en verdi? Hvis det er tradisjon eller urbefolkning greiene dine du er stolt av. Google Persia og sett deg ned og ta en bolle.
Dessuten hvordan kan du være stolt av å være urbefolkning hvis du ikke har lært deg noe som helst fra dem og fra den tid? Jeg nekter å tro dine forfedre er så stolt når dem er vitne til den behandling jeg og sikkert flere andre har fått av dere faktisk!

så behold alt deres klær. Jeg skal skaffe noe fra mitt eget opphav. Jeg ønsker ikke å bære noe med stolthet hvis jeg skal få slik behandling av folk .. Så da bærer jeg heller mitt eget plagg som har tradisjon mens ALT her lå under is!

Eneste jeg vil er å bære en tradisjonell plagg med stolthet. Jeg Google langt ut på natt i går for å finne meg Persisk plagg. Men fant ingenting. Så hvis du vet om en plass så si gjerne i fra til meg.

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es