Kan vi please normalisere det å kunne ha en relasjon med hverandre uten at det skal handle om sex???
Kan vi please prøve på det?

Jeg har alltid vært en av gutta i hele mitt liv. Ingen av mine guttevenner har prøvd seg. Men nå når jeg har blitt eldre så finner jeg meg ikke i å måtte hver jævla gang si jeg vil ikke ha noe mer, med mennesker jeg kaller bror eller gammel god venn!

Hvorfor har yngre menn lettere for å akseptere dette enn eldre karer?
Det å presse seg på meg, sende meg haug av meldinger når jeg kaller deg bror gjør ikke at jeg får lyst på deg mer. Nei faktisk det gjør så her at jeg vurderer å blokkere deg. Jeg har da ingen planer om å være noen sin nikkedukke trofé ett eller annet. Jeg kjenner jeg lei av ikke å kunne ha en oppriktig relasjon pga det helvetes mas om sex.

Kan vi normalisere dette engang for Alltid! Å kunne ha relasjon sammen uten at det skal handle om noe mer? Respektere hverandre sine ønsker!

Jeg tester ingen sin lojalitet eller noe når jeg sier til deg at jeg vil bare være venner, eller kaller deg for bror. Jeg kaller en spade for spade! Jeg gir deg min avklaring uten å villede deg. Kanskje noen menn og kvinner er slik vil ha folk etter seg for å styrke sitt ego. Men jeg er ikke slik! Jeg sier det slik som det er!
Hvis det ikke er godt nok for deg, så fuck you big time!

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es