Ingenting er som god deilig nattesøvn. Jenta mi sover stort sett i min seng. I natt sov hun til å med så rolig at vi begge fikk oss deilig god nattesøvn.

Ingenting er som å få seg nesten hjerteinfarkt om morgen ved å oppdage katta hadde plassert «gave» på spisebordet. Dumme teite katta! Jeg tenker han tenker det samme om meg. Dumme matmor. Blir aldri fornøyd. Ikke engang når jeg serverer maten på bordet.

Nå har jeg gjort mitt i dag på sosial media, så nå skal jeg ta pause resten av dagen og bare puste og sysle med det som må gjøres.

Mine gode snille Sápmi venner. Gratulerer så mye med dagen deres. Ønsker dere alt godt! Måtte alle skoler i Norge bli slik som Steinerskolen legge av en hel dag for å feire urfolkets tradisjon og lære barna og viderebringe historien til urfolk som Norden er så velsignet med.

Ha en deilig lørdag hvor enn du befinner deg. Måtte du alltid smile hvor enn du befinner deg.

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es