Hva gjør en da når en ikke kan kjederøyke? Det er egentlig savnet jeg har. Ta meg en røyk når jeg kjedet meg. Utenom det så har det faktisk ikke vært noe problem å kutte ut røyken denne gangen. Ja jeg har lyst å kjøpe meg røyk. Men bare for å ta en kjede røyk. Og det er nå ikke vits i. Dag 2 eller 3 nå? Husker ikke engang. Godt tegn.

I dag satt jeg meg i bilen og kjørte til himmelen. Kjenner meg som ny menneske igjen etter å ha besøkt fjøset med alle krystallene i. Skulle hatt alle pengene i verden sånn jeg kunne bruke der. Men klapp klapp meg selv på skulderen for jeg var så fornuftig der. Men jeg kommer nok til å komme dit oftere framover.
Må hvert fall selge første partiet jeg har skaffet meg før jeg drar dit igjen. Det er så digg rett og slett kjenne på energier krystaller gir.

Jeg elsker krystaller og har alltid hat god effektiv av dem. Jeg anbefaler krystaller virkelig. Siden jeg elsker å gi bort. Så tenkte jeg å gi bort mot porto de første armbåndene mine. Som skal bli fulladet med healing energi. Men det lager jeg eget innlegg om siden.

Du vakre deg. Det har vært tøffe 5 år siste 5 dagene. Men heldigvis er det helg nå og nye blanke ark videre. Lag deg deilig helg. Jeg er virkelig glad i deg.

Takk for du var innom meg her. Sees igjen om ikke så lenge 🔥😻🥰

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es