Jeg husker ikke hvor jeg delte om at du kan ikke skrike som jente når du tar tak i ting her i gården. Men jo da, det kan du vel! Det høres ut som noe annet enn å få ting gjort. I dag kjente jeg min feminine energi trengs fortsatt å balanseres med min maskulinitet. Det høres opphissende ut så klart når en lager de lydene og de svært feminine bevegelsene. Men en kommer ikke langt gitt dessverre…

Dessuten så har ryggen og skulderen min vært så vrang siden desember at jeg hadde ikke godt av å ta tak i det nå uansett. Min rygg og skulder trenger omsorg og kjærlighet nå. Nå har det gått ett stort lys opp for meg når det kommer til smertene. Så jeg ble bevisst på huske 2009 da jeg var i fibromyalgi smertehelvete!

dit vil jeg aldri tilbake igjen!

Men det nydelige med feminine energi er at, når hun tar over så begynner ting å skje! Altså feminine energi får ting gjort, mens maskuline energi er mer avslappende og har mye annet syn på så mangt og mye. Det er digg med begge deler. Balanse. Det trenger jeg mer av. Min feminine og maskuline energi skal balansere i harmoni med seg selv.
ikke store krav. Bare på vei dit..

Men nok om det,

Når du har holdt pusten så lenge, og stadig trenger å gå tilbake til å huske pusten. Det gjør noe med en. Men en trenger ikke å være traumatisert her fra til månen. For å kjenne på slike energier.

Men ja stille før stormen, er det bare jeg som føler det slik? Eller? Eller skjønner du hva jeg prøver å si? Det føles bare stille før stormen. Jeg har kjent på all den deilig healing energien som driver og finner sted. Jeg har sendt så mye healing selv og fått enda mer tilbake igjen. Ingen nevnt ingen glemt.

Jeg driver og bytter skinn igjen, denne runden vet jeg ikke så mye mer enn det jeg ønsker å dele. Så i mellom tiden ber jeg. 🙏🏻♥️

Jeg ber om styrke og beskyttelse. Jeg ber håp, lys og varme i mørke. Jeg ber og takker for alle våres behov blir dekt. Jeg ber om tillit og Kjærlighet.
måtte du alltid velge fred 🙏🏻♥️

Ha en fantastisk healende tid. Bruk Lavendel der du kan og pust med magen. Du er elsket! 🐺

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es