Mangt ganger har jeg tenkt i mitt stille sinn, lurer hvor mange der ute som har hørt mine klagesanger om sex og tenkt; Gå få deg knull så blir du ferdig med det!

Men sex er hellig akt, og mer har jeg respekt for energi utveksling når jeg kjenner på langt i sjelen noen energi tyver har tatt seg til rette. Vi har blitt velsignet med kropp. Vi alle og alt er energi og når vi først har fått slik velsignelse av kropp. Så klart ønsker jeg ikke hvem som helst skal ta på meg.

Men om du har tenkt at jeg skal få meg knull, først og fremst du har ingenting med det. For det andre jeg er helt enig med deg! Men jeg venter på min framtids kjæreste. Hvis han noen gang dukker opp!

Men egentlig helt ærlig, det jeg lengter mest etter er å bli holdt rundt hardt og lenge. Å bli kysset på hodet og pannen. Det å kjenne meg helt trygg i annen sin energi. Få vinger til å være mer enn det jeg klarer å være på egenhand.

Så igjen om du har kjæreste, ha deilig sex i dag og gjør det ekstra lenge og flere ganger ..

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es