Våkna i livet. Eller heter det krigeren? Warrior? Folk utfordre meg og vanligvis pleier jeg å bli stille, stille for jeg klapper meg selv på skulderen i hodet mens den som utfordrer meg tripper. I mine non chakra balansert stunder er jeg ikke stille. Da er jeg overalt. Men da kjenner jeg at jeg har feilet. Men nå er jeg ikke overalt. Denne runden sier bare fra hva jeg mener.

Befriende følelse egentlig, å kjenne dette å si sin sannhet og bare snu ryggen sin og gå.

Stod opp egentlig uten røyk i hus. Hadde bestemt meg for å slutte helt. Men så når jeg stod der og skulle akkurat til å lage matboks til jentungen da plinget det inn en sms fra læreren til jenta mi. Der var dråpen til å kjenne at i dag er ikke rette dagen å slutte å røyke. Unnskyldning sier du? Ja helt enig med deg.

uansett stakk kjapt innom butikken, husket faktisk denne runden å kjøpe inn det vi manglet i hus. Så det er jo bra. Dessuten så ble det heller ikke fight i butikken tidlig om morgen heller denne runden. Med tanke på maskebruk.

det finnes ingen lov i Norge som sier du MÅ bruke maske! Det er anbefaling! Så lenge det er anbefaling så kan ikke en jævel tvinge noen å bruke noe som gir en angst! Jeg får panikkanfall av å ha maske på meg!
Alt jeg har av instinkt sier NEI dette skal du ikke gå med så lenge jeg er frisk!

Til dere så kalt venner som plutselig skal teste meg pga fluor tannkrem bruken deres. Bruk hva du vil, men jeg tar deg ikke seriøst hvis du ikke har brukt 2 minutter av hele ditt voksne liv å undersøke rundt fluor!

Krigeren i meg har våknet og jeg tar ikke imot shit i dag. Så ikke test meg i dag. For din og min egen fred holder jeg meg unna Fb resten av dagen!

Ha en deilig dag og Aldri vær redd for å stå for det som kjennes riktig ut for deg, selvom du skjelver!

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es