I denne reisen av selvkjærlighet har jeg lært at uansett hvor mye du elsker og tilgir deg selv, så vil du fortsatt tiltrekke deg det motsatte. Ikke for du selv har gjort noe feil. Nei nei langt der i fra. Det er for dem som tiltrekkes seg deg trenger å lære av det du har lært.

Jeg har lært at jeg kan ikke stå ansvarlig på hvordan andre måtte behandle meg, eneste ansvar jeg har er meg selv.
Jeg har lært at å tilgi er ikke alltid like lett. Men eneste viktigste som gjelder.
Jeg har lært ikke ta det så tungt når andre måtte trenge det jeg har og heller glede meg over noe godt kom ut av ting.

Jeg har også lært at jeg trenger ikke å måtte avklare til alle som tiltrekkes meg hvor dem står i forhold til meg, denne biten trenger jeg å minne meg selv på det stadig fortsatt at det er ikke min jobb å måtte sette noen fri.

Jeg har også lært at selvom uansett hvor mye enn jeg irriterer meg over xer som vil tilbake og ønsker ikke å gi slipp, så vil det ikke skape noe bedre situasjon for meg. At det finnes mennesker med sine drømmer og ønsker, det betyr ikke at jeg skal engasjere meg følelsesmessig.

Så om du er i samme situasjon som meg kjenner uansett hvor mye enn du elsker deg selv så dukker ikke din kjære opp! Ikke fortvil, bare så lenge du er i fred med deg selv. Så er det mye i bakgrunnen som skjer uten at vi er klar over det selv.

til neste gang fortsett å tilgi og elsk. Kjærlighet er eneste viktigste og vi alle er en!

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es