Ville jeg ha sex med en dude som egentlig ikke skjedde i hele tatt. Han var lekse fra annen verden. Ikke bare for min del, men mest for hans del. Han skulle lære ting og tang..

jeg humrer å tenke over, han avviste det og prøvde å overbevise meg at han ville ha phd kvinner. Duden kunne ikke engang rettskriving. Jeg som er utlending har mindre feil enn ham. Dingle etter meg siden da har han da gjort. Men jeg sta og først har skjønt hva og hvem jeg har med å gjøre. Går jeg aldri dit igjen.

Men har hørt at menn med små pikk har en slags greie at dem gjør og sier mye rart. Men jeg er da liten og kan ikke ha i meg stor pikk. Jeg gjør da ikke slikt. Eller er det menn med små pikk ting?

Men hvordan er dette når folk påstår det er lett å kaste av seg klærne å ha sex med noen? Noe annet med å sende bildet. Men å gjøre det fysisk, det er ikke lett. Jeg vet ikke engang om jeg i hele tatt klarer å gå så langt når det kommer til ett stykke uten å kjenne duden noe særlig.

Men jeg har lyst på sex hvert fall minst ett par ganger i år. Stakkars min vagina hun tror kanskje alt er ødelagt siden det ikke skjer noe.
Lite har jeg kost med meg selv også. Orker ikke engang. Etter så mange år med bare tilfredsstille meg selv, kjenner at jeg ikke orker engang stort av det heller. Det er ikke det samme.
Dessuten hva skal jeg liksom tenne på??

Så om du har noen å kose med. Kos litt ekstra for meg også .. ;p

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es