Dere som går med trenings bukser og tights slikt. Si meg en ting, hvordan lukter buksa egentlig etter en god treningsøkt? Og hva er egentlig greia med det? G-streng bukse? Jeg forstår den bare ikke.

i dag har jeg stått opp med riktig fot. Kjenner glede som tar over sjelen igjen. Men herregud å miste vann i hus og ikke sove hele tatt og har jobbet livskiten av meg hele sist uke. Toppen av det hele fullmåne. Nei det er nå ikke rart en kan bli sår.

Det gjør godt å puste igjen i dag kjenner jeg. Jeg bare plutselig gleder meg til livet videre. Jeg er ikke den som speiler meg noe stort eller i hele tatt. Men en liten titt på speilet trengst det i dag morgen for å bli i enda bedre humør. Jeg er da ikke verst i hele tatt, fra topp til tå & innsiden og ut… 👌🏻🙏🏻
uten slike trenings bukser til å med. Dessuten så liker jeg mine klær ikke lukter rumpesvette så jeg klarer meg fint uten en sånn en. Men for all del alle har hvert sitt smak. Om det funker for deg. Go for it 🙌🏻

Du takk for du stakk innom nok engang. Ha en deilig deilig dag

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es