Oppdaget i går rundt 18.00 at vi har ikke vann i hus. Da hadde vi nesten nettopp kommet hjem og fått landet litt. Etter telefon runder med Asker kommune, så dukket det opp en snill mann her som mente rørene var fryst.

i dag tidlig ringte jeg rørlegger og dem kom ett par timer etterpå. Helt utrolig egentlig at dem kom så kjapt.

Morsomet er hver gang jeg har slike folk her så er dem mer opptatt av plassen og hunden min enn selve oppdraget sitt. Ja jeg vet det er vakkert plass her. Det er helt nydelig. Hunden er så klart verdens beste i mine øyner.

Så nå har jeg action her i gården, rørlegger med ødelagt utstyr som prøver å fikse noe som ikke funger 😹

Helt utrolig egentlig alt en tar for gitt for det er borte, selvom jeg takker nesten hverdag for jeg har vann. Så har jeg aldri tenkt tanken at vannet til huset kan forsvinne slikt her på vinteren. Jeg har hatt så stor tillit til Herr Sætre som har bygget her.

Det ble ingen oppdrag i dag på meg. Men tar det igjen neste uke.

Snakkes siden.. og du takk for akkurat du finnes

Jeg trenger en snekker her som kan fikse takluken til ekstra kranen. Taket ble revet opp nå som du ser på bildet, så om du føler deg kallet er du hjertelig velkommen her til våren 🥰🙏🏻

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es