Å lete etter mennesker uten problemer. Dessuten så er jeg så sær når det kommer til energi. Så jeg holder meg til familien min.

Det er nå bra det da at vi får lov å være 10 utenom husverten. For da kunne vi fordele oss litt riktig. Men Jezzez dette året har vært virkelig en prøvelse.

føler nesten som hele verden har blitt til kommunistisk nasjon, der noen bærer det med stolthet at det er rett og slett flaut å være vitne til. Der munnbind skal vi ha alle mann. Ikke bare fysisk, men ellers også.

Så mye sensur som har foregått på sosiale media og andre kanaler. Hva er vi redd for egentlig?

Tenk så mektig vi er når Vi Alle Står Sammen!!!
jeg ser fram til det når vi alle har fått nok og står sammen mot all urett som har vært til nå

du deilige menneske, lag deg deilig førjuls tid. Nå har vi tatt juleferie. Jeg gleder meg til familiekos og drama som måtte følge med. Det er så lenge siden vi har vært sammen. Så en setter pris på det meste 😉

til neste gang hold deg i livet og tusen takk for du stakk innom her nok engang 🙏🏻♥️

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es