Kjenner etter 3 dager med ekstrajobb jeg har skaffet meg at jeg er så takknemlig at jeg valgte å følge hjerte mitt for 12 år siden.

Altså ikke å få meg utdanning innen barnehage og ble til det jeg ønsket å være. Den samme følelsen jeg hadde da dukket opp så fort, den slitenheten jeg hadde den gang som fast ansatt i barnehage i småbarns avdeling dukket så fort opp igjen i går.

Jeg har fått så mange klemmer at jeg har dekket mine kroppslig behov nå. Barn liker meg og jeg liker barn. Men jobbe heltid i barnehage? Nei ALDRI!

Det er hardt altså, noen plasser får en ikke engang betalt for lunsj. Og det er bare 1 pause i løpet av dagen. Kort spisepause også ut igjen til barna. Noen plasser uten internettdekning til å med.

Helt utrolig egentlig at mange ønsker å jobbe heltid i barnehage. Deltid ja kjempe greit som ekstra, men heltid nope!
Med barn og foreldre som har ulike behov. Det er mye å holde styr på.

Nå er jeg i “teste” periode om å se hva slags vakter som passer, beste er det er i område rundt her, men samtidig tar sin tid for skolen til jenta mi er godt gjemt fra alt og alle.

Men i går var det helt jævlig, da kjente jeg på hvordan det er å være tilbake til A4 ark opplegg.

Komme hjem nesten klokke 17 etter en lang dag med små barn som henger på deg hele dagen lang. Vet du hva, all ros til dem som jobber heltid i barnehage! Disse barna kan det å teste deg. Jeg holder meg til 3 dager i uken med slik jobb nå.


Som vikar ny plass hver dag kan en ikke akkurat bestemme over barna stort. Jeg er vant med ikke alle damer liker meg, så det bryr jeg meg ikke stort. Men barna når dem tester deg og en som vikar på helt ny plass. En vokser på det gitt, for å si det mildt.

Jeg er stolt av meg selv jeg, 12 år siden var jeg helt annen person enn nå. Det er helt annen tone i mellom meg og barna.
Helt annen forståelse. Helt annen tålmodighet. Selvom dem kan det å teste en..

Annen ting jeg er svært takknemlig for jeg valgte Steinerbarnehage og skole til jenta mi. Ser virkelig forskjell på barna altså. En skulle ikke tro det, men det er virkelig forskjell… i barnehage til jenta mi var nesten å komme til spa avdeling. Så det er stor kultur sjokk mellom barnehagene.

Men fy faen asså, 15 minutter etter jeg sendte søknad med mitt norske navn, fikk jeg tilbud om jobb. I 10 år med navnet mitt har jeg ikke fått tilbud noen plass til å komme på intervju engang. Så stort fy faen til det.

Wee til jeg har endelig klart å skaffe meg ekstra jobb, sånn jeg kan bruke mer tid og penger på å være frivillig! 😀

Du lag deg deilig god helg


 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es