Det er litt av en intens Level up/ upgrade denne runden. Jeg tror faktisk jeg har aldri opplevd en slik intens energi før som nå. Det har slått meg ut samtidig som jeg har fått helt annen type energi.

Pluss siden med Level up perioden at hus og hjem blir shinny. Men jeg selv føler meg ikke som meg selv. Mine gaver er borte. Ikke alt da, men mye. Det blir alltid sterkere når det dukker opp igjen.

men akkurat nå hadde jeg ønsket meg mine gaver hos meg. Kjenner meg usikker og noen ganger redd faktisk for plutselig en del av meg er borte igjen.

Hodet og hjerte mitt har blitt lekt med siste tiden. Jeg kjenner at nå har jeg fått nok av alt som er egentlig. Har bare lyst å være i dusjen og gråte mine modige tårer.

du som går rundt og tror du kan leke med følelsene til mennesker rundt deg. Voks opp kjære barnet. Det du gjør er ikke riktig i hele tatt. Ganske så barnslig umodent opplegg! Egentlig jeg kan med god samvittighet si fy skam deg!

men du som er innom. Det er intens tid, så vær grei med mennesker rundt deg ..

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es