Det føles hvert fall slikt, at dette har vært en slags all salgs mulig detox på alle måter og plan. Hvis du skjønner hva jeg mener! Jeg kjenner meg hvert fall svimmel.

Men ikke sånn på “peke fingeren” på noen plan, men heller bare mer forståelse plan for alt er slik det skal være og alle har hvert sin rolle å spille..

Dette skift som er nå er heftig, den er virkelig kraftig og mektig! Jeg kjenner meg salig, jeg kjenner meg takknemlig egentlig jeg kjenner meg alt mulig rart!

På toppen av det hele takknemlig selvklart at alt kvinnelig hormoner fungerer månedlig, men likevel ..

Kramper blir bare mer intens for hvert barn en får, moren min hadde rett der også gitt. Men uansett, det handler ikke om dette. Vi bare late som jeg ikke skrev dette i hele tatt …

Men jeg kjenner fred, jeg ser fram til å dele freden min riktig fordelt framover ..

Jeg vet ikke hvor mye tid jeg får til å blogge og være aktiv på nett framover egentlig. Men jeg finner nok tid uansett..

Men om du kjenner at dette er intens nå, du har nok med deg selv. Ja skal du faktisk ta på deg din egen Oksygen Maske først, før du gir noe av deg selv videre. Strekk ut alltid hånd riktig plass er Mental Helse! 116 123 eller en god venn/familie!

Dine ekte mennesker, dem vil forstå, dem andre som forsvinner. Vær takkenemlig for nettopp det!
En trenger også å huske en skape seg IKKE fiender bare for en ikke ønsker å ha framtid med dem sammen..

Med andre ord, gi slipp på mennesker trenger ikke å være at vi hater hverandre. Heller at vi kan være i hverandre sine hjerter, men vi trenger ikke å være i nærheten om det ikke skjer naturlig av seg selv …

Så jeg føler hele denne perioden som har vært handlet mye om detox, og jeg har fått mer og mer lyst å detox mine lunger i samme slengen,
om noen har tips eller gode råd. Så please kom med det. Takker og bukket meget på forhånd faktisk!


Være ute i naturen er beste detox som finnes det vet jeg, nå er det så deilig vær ute også, jeg har vært mye ute og håper du har benyttet også deg av det!

Vi alle vel har gått gjennom detox nå for tiden. Det er ikke mest behagelig ting å gå gjennom. 

Vi mennesker vi er så seige, vi er vel mest av dem seigeste “virusene” som har noen gang eksistert .. bare sånn galgenhumor, kanskje for tidlig for noen. Det skjønner jeg og har full respekt for. Men ja uansett .. vi går bare videre..

Du vakre gode menneske. Jeg gleder meg til reisen vår, selvom nå er det tøffeste tiden på året fram til februar. Men heldigvis er det snart 1 Desember, og alle lysene kommer på, så blir det snø og lyst magisk ute likevel ..

Jeg skal være helt ærlig og si at jeg ikke vet helt hvordan det vil bli, men jeg tenker inni mellom alt som er der og da, så vil vi nok finne stunder der vi synes det er magisk likevel.

Jeg kjenner bare mer og mer på meg at 2020 var bare kjapp “trailer” for det som kommer til å bli 2021
Men jeg har nå troa på 2022 ..

Jeg vet ikke med deg hvordan du ser på 2020, men jeg klarer ikke å synes noe annet enn at det er tragikomisk. Jeg vet ikke om jeg skal gråte mest eller le. For å være helt ærlig.

Jeg vet det kommer til å komme tunge dager, jeg vet det kommer til å komme dårlige dager i 2021, slik som det er med alle årene som kommer og går..

Jeg tenker så lenge vi har håp i oss. Så lenge vi vet dager kommer og går, så lenge vi kan forstå hverandre mer, så lenge vi strekker ut hånd og gir en skulder å gråte på..

Eller bare lytte uten å dømme noen. Uten å komme med pekefingeren. Kanskje komme litt nærere sammen, på avstand helst selvklart ..

Jeg kjenner bare at “jeg har alt glemt forresten hva han het”, Trumf var det ja, bare at han er ute bildet. Bare det ga meg håp tilbake til menneskeheten!

Endelig fikk dem som ikke stemte på han, vise i år at dem har IKKE stemt på ham. Tente det ikke litt livslyst tilbake i deg?

Så pust med magen, dette klarer vi sammen. Vi er alle i samme greier, vi trenger bare hverandre til å forstå hverandre mer og Kjærlighet er høyeste vibrasjonen som er.

Når en toner inn i Kjærlighet frekvens. Er det mye lettere å åpne opp sitt hjerte, slippe inn, la det vokse og dele Kjærligheten videre.

Nå trenger vi Kjærlighet mer enn noen gang tidligere.

Eneste riktig måten å skape balanse på er vibrasjon Kjærlighet. Når vi vibrerer i harmoni med Jorden vår, da vil vi kjenne på det endelig freden. Det som skrives om der mennesker og dyr lever side ved side og alt er i harmoni sammen med hverandre..

Jeg vet at jeg kommer kommer til å bli født på nytt igjen, når alt er i harmoni.
Jeg har alltid vist om den gangen, lenge før alt jeg har vært gjennom siste 20 år..

Så jeg tenker, siden det er grunn til det meste. Så husk det er hvert fall grunn til deg at du er her og nå!

Tro meg jeg vet hvor tungt det er og ikke å ha tro på noe som helst, at en mister helt opp håp, at eneste en vil å si takk og farvel.

Jeg vet hvor hardt det er å ta tilbake kraften sin når det “gir en slags kortslutning” og en bare kjenner at ting blir for mye.

Jeg har vært der selv, jeg kjente selv hvor vanskelig det var å stå på bena etter mai i 2015! Der og da var mest skrik om hjelp selvklart. Men det skulle da bare mangle.

Uansett jeg orker ikke å ta den tråden opp igjen, jeg kjenner det er faktisk noe jeg kan faktisk gi mer slipp på også etterhvert. Men jeg er veldig mettet av hele greia nå kjenner jeg. Jeg vil ha det på avstand.

Tror de aller fleste mine nærmeste forstår det veldig godt når jeg skriver at at jeg er mettet nå.

Se her dette ble faktisk en riktig lengde blogginnlegg. Tusen takk for du var her og leste hos meg. Jeg er så takknemlig og glad for du stikker innom og leser.

Du vakre fine menneske der ute,
Husk
Først DEG selv før noen andre. Så sant du ikke er foreldre da, da gir du deg selv klapp for alt du gjør.. <3
 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es