Etter møte med en så kalt healer, vurderer jeg sterkt å slutte helt med å kalle meg healer. Ikke for jeg har begynt å tvile på meg selv. Langt der i fra! Jeg kom ut av skapet som Healer i 2014 tror jeg det var. Jeg likte ikke heller den gang å stemple meg selv med navn.

Det har aldri vært min greie egentlig å stemple meg selv med ting. Men når en treffer på mennesker som kaller seg selv healer. Men oppfører seg ikke sådant. Da mister en respekten for tittel rett og slett.

Noen burde holde seg til helt annet enn å kalle seg selv healer. Selvom en lærer endel healer teknikker så betyr det ikke at du er en healer. En healer er har respekt for så mangt og mye.

En healer er der for å heale og ikke oppføre seg som idiot og skape enda mer skade! En kan ikke ri gjennom livet med silkehansker, og bare kalle seg selv for healer for en har lært teknikker.

Jeg sier ikke mennesker skal være perfekt! Nope ingen av oss er perfekt. Men noen burde holde seg til annet enn å kalle seg selv healer.

Jeg som har aldri likt stempler, jeg vurderer sterkt å slutte med å kalle meg selv healer som sagt. Men hva skal jeg si for å bli forstått at jeg driver med healing. Det er noe jeg trenger å reflektere over.

Du som driver med healing, du med hjerte på rette plassen. Du er viktig nå, bare så du vet, minner deg på dette om du har glemt det litt på veien nå.

Ta vare på deg selv, din mental helse, din kjærlighet og ditt hjerte. Det går mot lettere tider nå. Kjenner lettelsen i luften. Det er godt og deilig.

Til neste gang stor bamse klem til deg gode vakre sjel som stikker innom og leser her..

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es