Jeg begynner med det som har blitt stilt mest siste månedene!

Hvor har jeg fått tak i min fantastiske tromme?
Jo den har jeg fått tak i HER!! Anbefales sterkt!

Hva betyr 2222?
For min del hver gang jeg har sett 2222 så betyr det at jeg skal fortsette videre, det jeg gjør er riktig. At jeg blir guidet og må ha tillit. Jeg bruker mye DENNE SIDEN HER. Jeg elsker all jobben hun har lagt i siden sin. Så tusen tusen takk til deg fantastiske menneske.

Hvor kjøper jeg mine røykelsen og alternative ting?
Jeg kjøper det meste i fra Dragon Wood i Drammen. Også er jeg svært så glad i Mystica. Dem er så søte, legger ved gave og har alltid ting på tilbud. Dragon Wood har ikke nettside enda. Men det kommer vist har jeg hørt rykter om.

Hva bruker jeg på ansikt?
Jeg har blitt totalt frelst og forelsket i serum i fra HOHDE. Den gjør huden min glatt og fri fra alt mulig rart. Jeg pleier å smøre på kvelden bare. På dagtid bruker jeg faktisk bare aloe Vera. Det er mirakel middel som hjelper mot ALT som er har jeg funnet ut. Så jeg bytter ikke det bort mot noe som helst

Hva bruker jeg på håret mitt?
Serum fra Essante Organics. Anbefaler den veldig. Den er drøy og varer i evighet den lille tuben. Helt nydelig til hår.

Hvilket tannkrem jeg bruker?
Essante Organics sin er NYDELIG rett og slett. Ingen tannverk smerter, hvitere tenner. Sunnere tenner.

Om jeg har kjæreste?
Det har du egentlig ingenting med, men nei det har jeg ikke enda. Jeg er sær og lojal dermed ønsker en som har samme verdier i livet som meg selv..

Hva slags religion jeg har?
Jeg tror ikke på religion som har blitt funnet opp av mennesker. Jeg tror på Kjærlighet og min religion bok er Hafiz og Rumi!

Hvorfor farger du ikke håret?
Får jeg spørsmål om stadig. Fordi jeg har ikke lyst!
Det får holde for denne runden. Tusen takk for alle mail og alle gode ønsker dere stadig sender meg. Jeg setter stor pris på det. Jeg leser alt selvom jeg ikke svarer alltid!

Måtte du alltid finne Kjærlighet i hjerte ditt og dele det med andre rundt deg.. - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es