Eller rettere sagt når jeg byttet fra Norsk navn og tilbake til mitt navn, så har jeg da lært som utlending i Norge ikke å spørre om hjelp.

å være utlending i Norge. Det betyr hverdags rasisme er helt normalt. Det har lært meg til å tro jeg ikke har samme rett til å være synlig, eller min stemme gjelder ikke.

Som utlending i Norge har jeg lært aldri be om hjelp. For hjelpen vil aldri komme, det vil bare bli brukt mot meg.

Jeg skal ta meg en tur i skogen nå. Klarne hodet mitt litt. Men ja språkvansker har jeg, ikke mer enn vanlig Ola nordmann har til tider. Men synes det er trist å føle det slikt, som utlending i Norge. Så opplever en ikke alltid på gode mennesker som vil en godt.

Jeg står for rettferdighet. Jeg står for samhørighet. Jeg står for vi er alle en og samme. Jeg står for vi er alle Kjærlighet. Jeg står for uansett hvem enn du er, så har du å vise respekt til hverandre.

en trenger ikke å være svart i Norge for å oppleve rasisme. Det holder bare med du ikke heter Kari eller Ola …

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es