Så mye som stadig skjer, vi er egentlig ganske så velsignet at vi er i livet og kan oppleve alt dette. Det er så intens tid nå likevel, dette påvirker oss på all slags mulig måter.

Jeg kjenner meg sårbar i dag, Det begynte sånn plutselig og utviklet seg videre..
Har gjort det klart til å få besøk av tanterød… med andre har kjøpt inn sjokolade og slikt. Men det hjelper ikke på…

Jeg er kjærlighets syk, godhets syk, klemme syk. Er lei av å være vitne til så mye vondt som skjer. Så mange som er sinte rundt om kring. Så mye av alt som skjer for tiden..

Til å med min Spotify er kjærlighets syk, spiller bare kjærlighets sanger..

Til å med nervene mine er tynnslitt. Jeg har jo gjort masse bra ting, har vært helt på toppen siste tiden. Mens så plutselig i dag ble jeg sånn langt nede.

Kan være pga mailen jeg har fått. Kjenner meg maktesløs. Jeg har store problemer med å si jeg trenger hjelp. Når jeg først ber om hjelp, så blir jeg møtt med nei du får klare deg selv!
Skikkelig dårlig gjort, kjenner jeg trenger å ta avstand fra det hele, slik at jeg ikke blir fristet til å sende en advokat dit også…Ikke at jeg sender advokat så mye rundt. Men jeg vet at jeg har rettigheter som noen ganger jeg selv ikke er klar over. Og som utlending i Norge, så er det dessverre så jeg har lært at vi til tider ikke blir hørt eller sett på. Får ikke engang komme til jobb intervju pga navnet vårt.

så det er dette med rasisme som vi skal ha fokus. Ikke bare svart liv gjelder. Men All liv gjelder!!

Begynner så vidt å våkne i fra felles traume vi gikk gjennom alle sammen. Det er egentlig godt, føles nesten som jeg var i vakuum. Der alt gikk forbi og ingenting av vanlig hverdag ga noe mening.

Men det var en stor øye åpner for det om. Ting som en trenger i hus på virkelig hvis noen skulle skje. Batterier og tennvæske har jeg tenkt å samle på framover hvert fall…

Jeg trenger trøst og god snakk.. alt annet kan du beholde for deg selv…
Men trøst og god snakk om du har det å dele så er du hjertelig velkommen her.

Jeg driver forresten sorterer, rydder, kaster av alt mulig rart som er i gamle hytta og garasjen. Så om du føler deg kallet til å hjelpe meg så si i fra. Jeg blir kjempe glad med selskap..

Du lag deg deilig helg, og vær snill og grei det er intens tid. Vi alle trenger god snakk og kjærlighet.
Ekstra oss som deler så mye av oss selv.. Så vær hyggelig der ute, du vet virkelig aldri når siste tråd er nådd hos folk flest…


 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es