Han er så rar den katten min, han kommer inn som kongen på haugen. Skikkelig stolt for han er trofast og kommet hjem. Så vil han jeg skal belønne han med å stå på tå for han er trofast katt!
Og jeg… jeg har det å adlyde! Det skal han ha, for å være katt, så trofast som han er. Aldri opplevd på makan. *Bank i bordet*

Det kjenner rart ut å puste i dag. Akkurat en mørk skygge hadde lagt seg over meg siste tid. Jeg har lært så mye av meg selv i disse årene som OsloMet student. Samtidig kjenner det blir godt nå å ta avstand fra studie.

Jeg trenger å puste rett og slett. Kjenne meg fri i fra studie plikt. Planen var å hoppe rett på annen studie. Men nei nei atter nei..

Jeg trenger jobbe litt, jeg trenger å være rundt mennesker på annen måte. Jeg trenger meg studiefri nå. Jeg elsker studentlivet. Kunne vært student hele mitt liv. Selvutvikling er så fantastisk måte å bli kjent med seg selv på.

Jeg synse det er så sexy med mennesker som driver og studerer selvutvikling. Det er så tydelig å se dem som studerer/har studert selvutvikling og dem som ikke har det..

Spesielt når en går over 35/40 da blir det ikke heller noe sjarmerende når noen står og peker med pekefingeren på deg uten tenke ett lite sekund over sin egen adferd!

Så HEIA alle som driver med selvutvikling, jeg elsker rett og slett mennesker som ønsker stadig å være i utvikling..
Spesielt menn synes jeg det er ekstra sexy, med tanke på ingen er født perfekt.

Det å erkjenne at en er menneske og kan alltid forandre seg til det bedre. Enn å måtte tviholde på vårt ego, vårt falske identitet.

Men så noen ganger er det viktig også å sette seg selv foran, det en aksepterer det blir en sin framtid.

Vi mennesker vi er så rar..


Jeg tenker vi kommer ingen vei med tvang, tvert imot det gjør bare vondt verre.
Jeg tenker vi kommer mye lenger om vi behandler hverandre slik som vi ønsker å bli behandlet selv..

Samtidig så i denne moderne verden, når alt skjer skriftlig nesten, så skjer det mye mistforståelser også..
Det er nå så..

Men ja, det kjennes deilig Godt, befriende å være studie ferdig foreløpig. Jeg kjenner jeg trenger rett og slett luft, øve meg masse på å være meg selv rett og slett. Kanskje etter en stund ta opp studie igjen?
Akkurat nå kjenner jeg meg studie ferdig..

Det blir godt med luft i vingene framover…
Bare være glad for en er i livet rett og slett..

være takknemlig være modig
være snill og greiRespekt er viktig synes jeg, vi alle har forskjellig mening om hva respekt er. Hva det står for, og det er bra! Det er slik vi skaper god mangfold. Med å mene vårt om hva respekt er..

Så til neste gang du vakre sjel, tusen takk for du fortsatt henger med her. Takk for du har vist meg tålmodighet og ventet på nytt blogginnlegg.

Tusen takk for du var innom her.. Jeg er så glad i akkurat deg. ???❤️♥️?

Jeg gleder meg til å skrive mer framover når jeg har anledning, ta deg med litt til i min verden..

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es