Hei til deg vakre sjel

Tusen takk for nettopp du fant veien hit til meg i dag. Jeg driver og tester diktering og blogg. Dette er min aller første med det. Tusen takk for din tålmodighet..

Dette er forresten meg, elske deg… <3

nei det var så lenge siden sist jeg har skrevet noe her, så lærte av min seks åring en kul ting. For at hun plutselig begynte å skrive SMS-er til folk om meg, jeg skjønte ingenting først, men diktering på iPhone!

Da kan jeg bare snakke, fantastisk! Men jeg trenger å gå gjennom å se hva det den skriver, det er ikke alltid den får med seg det en sier. Så en trenger å gå gjennom eller lære å knekke kodene. Den er egentlig ganske så smart!

ja og så trenger jeg å passe på at telefonen ikke går i dvale så jeg har ikke vane for å se på telefonen når jeg snakker så ja men, jeg går rundt i hagen nå egentlig å kose meg i morgenkåpen min.

Deilig å hente meg selv inn og reflekterer over det som har skjedd, Det har skjedde så mye på så kort tid, allikevel ingenting. Det er som å gå ett steg fram og noen tilbake..

For en uke siden startet jeg å drømme plutselig masse rart med mye budskap av advarsel, det stoppet helt uventet for 3 dager siden..
Dermed valgte jeg å være stille og jeg tror det var beste tingen jeg har gjort for meg selv og at jeg var stille! Min framtids meg vil være takknemlig at jeg valgte å holde meg passiv på en måte i denne runden.

Men når jeg først går inn, så går jeg jeg med hodet og stumpe og det som er. Men så når noe sier stopp. Så stopper jeg med hode og stump og det som er…Det er power struggle i alle relasjoner, uansett om hva slags relasjon det er mellom mellom to mennesker.

Uansett hvor mye enn du har jobbet med deg selv om du er Zen master eller ikke, det finnes power struggle i ALLE relasjoner.

Det er bra synes jeg da, det er slik vi vokser som mennesker det er slik vi lærer hverandre å kjenne.

Men jeg vil ikke ha stolt så veldig mye på på den derre automatisk dikteringen bare få å ha sagt det jeg ser at den skriver det den vil, men det blir spennende å teste dette ut nå så beklager for alle skrivefeilene her.

Må passe på å si ting rett ut legge fra meg kanskje dialekten men tester jeg diktering test med iPhone og i tillegg til å skrive blogg innlegg, så det blIr to fluer i en samme sted!Så lenge siden jeg har blogget jeg husker ikke en gang lenger hvordan det er å være en fast blogger jeg kjente mistet lysten, jeg mistet motivasjonen helt. Når jeg fant ut at en trenger å være Blant annet falsk fra topp til tå for å tjene penger med å blogge fast.

Jeg trenger å si ja til alt og smile med den største feiteste øyevipper som er for å Hove inn store penger.
Slik blogger ER IKKE JEG! Jeg vil ikke være deltager i en slik skitten lek mens jeg puster denne gangen.

Nå ramlet jeg helt ut, dikteringen tok seg en pause mens jeg snakket, jeg har da ikke vane for å se i telefonen mens jeg prater.

Dette er egentlig veldig morsomt hva den her dikteringen, klarer å diktere om til, så du kan være forberedt på til gode lattere kramper ha ha ha ha ha ha

Skulle ønske jeg visste om denne dikteringen til eksamen oppgaven min da hadde det gått unna mye lettere tips til deg så.

Så lenge en er forvirra selv så vil en også oppleve andre forvirra med en, altså med deg. Så lenge en ikke vet hva en vil ha Så vil en også bare tiltrekke seg mennesker som er usikker på deg.

Jeg for min del egentlig veldig sikker jeg har ikke lyst til å gifte meg nei men jeg vil aldri gå i et nytt forhold med noen jeg ikke klarer å se for meg bli gammel med, en jeg ønsker å ha partnerskap med.

Men mest av alt nå kjenner jeg at jeg har lyst å melde meg ut, ønsker ikke å være på market, kan jeg si sånn?

Det kjennes ikke ut som gøy lenger å være ute på markedet, så det er ikke morsomt akkurat nå, så melde meg ut. Jeg melder meg heller inn igjen når det blir gøy igjen.

Så fokuser heller på meg selv og livet mitt her fokus på økonomien min, og elske meg selv meg mer. Jeg kommer alltid frem til at det er alltid min skyld mine menn har hatt felles trekk, mens dem har hatt tilgang til meg meg. Men dem har nå alltid våknet det har dem jo på hver sin tid og måte ..

Jeg har lyst å finpusse på på mine ting, jeg sier ikke at jeg kommer til å være totalt avvisende. Nei nei nope. Dukker plutselig rette personen opp Så gjør det det. Jeg kjenner meg litt redd når jeg tenker på det. Hva er rette personen egentlig?


Det er ikke det at jeg har slutte helt å tro på for alltid. Det finnes selvfølgelig men det betyr ikke at oss to sammen. Men For alltid i hverandre sitt hjerte og vi tar med oss gode minner. For alltid elsket. Jeg tenker det er fint jeg da, hva tenker du?

Begynner å bli kjempe flink med den dikteringsgreiene jeg anbefaler den virkelig helt suveren. Gleder meg å bli bedre kjent med den.

Det er så romantisk her i tomta med tanke på Luften og sola, friheten. Ja alt. Kjenner at jeg endelig begynner å bli vant med å være alene her. Det har bare gått ett år helt alene her. Selvom jeg har bodd her i 5 år.

Det er så fint her så grønt og koselig, jeg gleder meg å dele denne plassen med mennesker det er så tomt uten mennesker noen ganger.

Dikteringen få 10 av 10 karakter av meg, jeg gleder meg til å bli bedre kjent med den og elsker den allerede.

du vakre fantastiske deg. Takk for du finnes i mitt liv og takk for du er innom og leser

jeg gleder meg til reisen vår videre sammen

stor god klem bare til deg ??????‍♀️??

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es