Så trenger vi å huske at vi blir sliten. Å gi seg selv lov å hvile er så viktig, selvom en “burde” aldri så mye ting..

Nå i disse dager går vi gjennom store oppgraderinger og oppdateringer. Så mange som får downloads og SÅ MYE som skjer.

Det beste er å gjøre det en har virkelig lyst til. Altså høre virkelig på sitt indre stemme. Ikke ego som får en knekk og vil skape uro og ufred rundt seg. Nei nei

Det indre stemme som forstår og vil bidra med at en selv og andre har det godt rundt seg..

Men likevel ikke gjøre ting en ikke har lyst til. Være tydeligere i sin stemme.
Det er virkelig sant det, det du har kommet hit for å lære. Det trenger du selv å lære mest av selv, før en er klar til å lære det bort selv..

En trenger å gi seg selv lov til å kjenne på de tingene som kommer opp nå, erkjenne seg selv nok engang. Tilgi sitt indre barn, ungdom, voksen.
Healing skjer hele tiden med oss. Det går i bølger og dal. Mange som går gjennom nå en indre plan healing..

Om du er Shaman eller Healer nå og begynner nesten å miste troen. Jeg vil bare si hold troen din oppe kjære gode menneske. Din jobb, DU er viktig for mange her nå..Rett før hele Covid-19 siruket startet, kjente jeg en Guddommelig beskyttet. Med det mener jeg, som om noe holdt tak i meg. Denne her følelsen av å ta livet mitt er på ingen måte en valg.
Nei jeg har aldri i mitt liv kjent en slik selvsikkerhet overfor å leve som jeg har hatt nå en stund..

Den følelsen den dukker helt plutselig opp. Det er deilig og god følelse.. Når jeg får en slik bekreftelse så har jeg fått nok av “bevis” på at det er mening med mitt liv nå på denne tiden. Med eller uten gubbe.

Jeg tenker det som skjer det skjer, det skjer alltid for mitt eget beste. Så lenge jeg er tydelig på hva jeg vil ha og hvordan jeg vil ha det. Så vet Universet hvem jeg trenger i mitt liv for å utvikle meg videre..

Jeg hører den stille hvisken.. hører du Kjærligheten du og? Jeg tenker Mannen som ønsker meg i sitt liv, han trenger å være en smule gal og tillitsfull og med masse tålmodighet.. Så han som har meldt seg på å gå videre denne veien sammen med meg, han finner nok sin vei til meg.

Jeg tenker Kjærligheten som er ment for deg, den vil aldri gi slipp på deg. Den vil komme enda nærmere og aldri slutte å kjempe for deg. Men så klart det trenger å gå begge veier. Ellers blir det å leve på fantasi..men noen ganger finner en trøst i å elske i stillhet. For i stillhet finner en aldri avvisning..
I stillhet kan en lengte og skape nydelig kunst..

Jeg har lært de menneskene som er der når du har det tøft, er de menneskene en skal fokuser her i livet. De menneskene som hører deg når du er stille..

Viktig å være sær også, hvem en ønsker å dyrke sin framtid med. Jeg har gått i fra så mye at jeg kjenner meg FRI, fri til å skjønne at ingenting tilhører meg. Jeg er bare på reise her.. 


Men ja om du føler deg noe utilpass. Ikke helt deg selv, så trenger du bare å huske en ting..

Jo mer en mister seg selv, jo mer en er forvirret, jo mer en føler seg gått seg vill, jo større oppvåkning, jo større greie/visdom du våkner opp til..

Til neste gang søte deg, hvil og ta vare på sjelen din og vær kresen på hvem du ønsker å dele energien din med.. - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es