Til tider trenger fortsatt minne meg selv på det er helt greit å slappe av også? At det er lov å gi kroppen tid til å hente seg inn igjen! Jeg gir stadig hjernen min ferie og det er deilig.

Det å gi hjernen sin ferie har gjort at jeg ikke har tanreskjør slik som jeg hadde før..

Det er noe helt annet når en beveger seg vekk i fra 3D og alle de begrensingene en oppholder seg i.

En trenger bare å huske at selvom en er langt vekke i fra 3D. Så finnes det fortsatt mennesker her som er i 3D. 

Det er ikke ALLE som går gjennom en oppvåkning nå, det trenger vi å huske. Dem som ikke våkner nå. Dem vil aldri våkne.

Vi trenger å huske nå, våres energi er hellig, våres oppgave til å vekke mennesker er ferdig. Dem sin livsoppgave er noe annet. Vi har ikke ansvar for å måtte forstå ALT om alle.

Så det er ingen vits i egentlig å henge seg opp i mennesker som velger å være i 3D. Men ja jeg klarer likevel ikke å la være å le av og legge ut ting om Donald Trump. Men så lenge han er der ute.. og gjør seg til.. Og ting blir lagt ut!
Ja uansett…

Det er ikke alle som forstår helt dette med Lys og Kjærlighet, 4D, 5D. Det er nå så. Vi er ikke her nå for å forklare slikt nå om dem ikke har våknet til slik opplysning selv til nå.

Nå har vi å fokusere på oss selv en stund framover. Våres energi. Samle det som er vårt. Gi Kjærlighet og styrke det som er våres. Ta vare på lokalsamfunnet og våres nærme og kjære.
Vi alle har nå ansvar for hverandre sin ve og vell..

Om noen nå overgriper freden din nå, kan du med god samvittighet og hånda på hjerte utnevne dem som overgripere! Det er blodig alvorlig! Send meg gjerne tips og link, jeg deler gjerne ut. 

For nå er det tid for å skinne. Nå er det tid for å bidra med å være hverandre sine helt og heltinner..

Nå er det viktig med å være i Zen med seg selv og sin pust og sin Fred! Det som senker din energi og frekvens skal du kvitte deg med. Nå er det viktig med ordentlig Vår-Rengjøring av seg selv og sine omgivelser.

Det som løfter deg opp. Det som gir deg energi. Du selv skal bidra å gjøre det samme. Det betyr ikke du skal være energi vampyr og være med folk som løfter deg opp. Mens du er bare der som mygg og stjeler deres varme. Nope det er ikke det jeg sier.

DELE god energi. Være med på å løfte hverandre opp!

I dag er det mandag. Jeg har skrevet tidligere.. Mandagene har jeg FRI! Fri fra alt. Mandagene burde vært helligdag. Egentlig helgen skulle startet i fra Fre til mandag.

Vi er så velsignet med alt som er så det hadde vært godt med en ordentlig fridag. Der vi tok Fri fra ALT. Til å med oss selv. Og det med god samvittighet. Tenk om det gikk an.

Du fine gode sjel

Lag deg selv en deilig fredfull dag, lev etter hjerte ditt. For hodet ditt er noen ganger bare programmert til å tro det den vil tro..

Stor god bamse klem til den som vil ha..

Jeg tar meg noen dager fri, til dere som bekymrer dere om slikt. Jeg trenger å reflektere litt over ting som er..

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es