Har du sett deg rundt og sett hvor gode vi har blitt mot hverandre? Det virker som de aller fleste hjelper til og er til støtte for hverandre. Vi forstår hverandre på en helt annen dypere nivå.

Nå ønsker jeg å fokusere på de 99 % av mennesker og opplevelser jeg har hatt. De 1 % selvom vi mennesker vi har det å ha det å legge mer merke til de vonde enn de gode. 

Men jeg kjenner at jeg er takknemlig når først slikt skulle skje, at jeg bor her i Norge. Jeg tenker det er kanskje slikt overalt blitt. Vi forstår hverandre mer, vi er tålmodigere med hverandre. Vi gjør så godt vi kan for vi skal kjenne oss trygg nå i denne tiden.

Jeg føler meg som superhelt for tiden. Har så mange prosjekter på gang at til å med jeg er svimmel denne gangen.

Må si likevel jeg ble kjempe skuffet over plukkselv, jeg kjøpte overpriset frø, trodde jeg betalte ekstra for det skulle være bra. Men så suger dem i service og har elendig opplegg med å samle all info på nett.
Jeg pleier ikke å sitte med mobilen, når jeg graver i jord. Ikke har jeg tid og ork å søke opp hvert eneste greie på nett mens jeg graver i tillegg.
Så det var bommers. Aldri mer kjøp i fra plukkselv. Dem slettet min henvendelse istedenfor å svare meg på Instagram. Skikkelig voksent.
Men nå skal jeg bare bite I sure eple denne gangen og ikke sende frøene i retur. Men jeg kommer nok ALDRI handle fra dem igjen.

Men nok om det.

Jeg graver, jeg rydder, jeg planter, jeg sorterer, jeg coacher, jeg er aktiv på mine sider og tillegg skriver på eksamen oppgaven min.

Jeg føler meg som superhelt nok engang. Jeg er så takknemlig for nettopp deg. Du er i mitt liv og gir meg glede for å glede deg.

Du vakre fineste menneske. Vær snill med deg selv. Du er god og du gjør så godt du kan. Tusen takk for du er i mitt liv og tusen takk for du finnes..

Vi har klart oss så bra til nå sammen. Vi skal klare oss videre…

Stor god klem til deg..

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es