Det finnes grense!!! Jeg nekter å tro det er helt tilfeldig at OsloMet velger å sende sms på det klokkeslett til så mange! Altså det henger ikke på grep!

Er det advarsel dette her? Hva er det som foregår.. Får vi advarsel her eller er jeg overtroisk nå? Hva skjer? Og hvorfor skal det komme en slik opplegg? Bry deg?
Men først vil jeg vite hva som foregår med å sende sms klokkeslett 9 TO GANGER!

Det henger ikke på grep, der sitter der kloke mennesker med utdanning og skal mene tall og slikt har mye å si! Også sender sms helt slik tilfeldig?

Hva betyr dette?
Hva er det so skjer?

Jeg vil vite! Er jeg eneste her som ønsker dette?

Om det kun handler om dødsangst en har ute på kontoret nå og sender slike beskjed, da jeg lyst å gi deg en bitch slap og si ta deg sammen!
For dette er ikke morsomt!

Jeg vil vite hva som foregår, jeg liker ikke å få beskjed i koder. Selvom dette er slutten på en epoke. Så betyr det ikke at slutten er helt her. Jeg tenker det er ikke vits i å sette i gang massiv frykt!

FY FAEN! Bare det er råttent gjort! OSLOMET ER MED Å SPRE FRYKT! Æsj også skal jeg ta min eksamen der nå til våren. Jeg håper ikke dette går ut over min eksamen,, jeg elsker min studie og våres forelesere..

Men måten disse to siste sms har kommet det er det jeg reagerer på, Klokkeslett! Det er ikke riktig i hele tatt!

Jeg vil vite sannheten om hva som foregår! Hva er det vi driver egentlig og blir utsatt for!!


PS..VENT LITT Jeg tenker litt 29= 2+9=11= 2 = Kjærlighet.. så det kan tolkes begge deler. Dem ber om Mirakel. Så klart skjer det Mirakel. Jezzez ta dere sammen for faen…


 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es