Jeg begynner mer og mer ha tro på det at en tiltrekker seg det en trenger å lære, enn det jeg har trodd tidligere.
Altså at en tiltrekker seg det en er selv.

Ja når det kommer til generelt mennesker så tiltrekker en seg det en er. Utenom vi healere, vi tiltrekker oss all mulig mennesker. Spesielt dem som trenger healing.

Med meg så er det alltid en grunn til jeg dukker opp i livet til mennesker. Dukka opp er kanskje feil ord å bruke, men at jeg blir en stund. Dukke opp gjør jeg stadig vekk. Men jeg har det også å forsvinne fort også..

Jeg har blitt bedre til ikke å ha alt for mye tålmodighet det trenger jeg å innrømme. Det å lære mennesker hvordan dem skal behandle deg.

Det jeg har lært er at mennesker om en gir dem rom til å utnytte deg uansett hvilket vis så gjør dem det. Det spiller ingen rolle om det er Shaman/Healer eller engel her på jord eller what so ever..

Vi mennesker om vi ikke blir satt på plass, så tenker vi heller ikke over ting vi gjør.. Altså vi har så klart empati, så jeg skriver ikke om brutale ting. Men om du går hos noen og spiser mat der hverdag, uten å invitere dem til deg selv engang.. Ja da utnytter du dem. 

Om dem ikke setter en stopp på det. Så fortsetter du for du tror dem synes det er greit, men sannheten kan være så mye annet. Dette var altså eksempel på hvordan en kan utnytte andre uten selv være klar over det..Vi mennsker vi alle manipulerer til våres fordel mange ganger i livet. Helt i fra vi er små så lærer vi hvordan vi kan manipulere andre..
Det betyr ikke at vi er psykopater hele gjengen. Selvom vi har alle noe av de trekkene i oss hele gjengen.
Om du blånekter på det.. så vil jeg se på deg med skeptisk blikk!

Men psykopater er noe annet. Jeg har hatt en slik en i livet mitt siste 20 år. Så jeg vet veldig mye om hvordan dem fungerer.. Det er ikke det jeg skriver om nå..

Men ja., jeg har mer og mer tro på at vi tiltrekker oss kjærlighets forhold det vi trenger å lære rett og slett.

Altså nå prater jeg ikke å bli forelsket i en som liker noen andre igjen.. Nå snakker jeg om tiltrekke seg menneske som tiltrekke seg deg igjen!
Enveis opplegg er ikke tiltrekning. Enveis opplegg er fantasi ..
Brutalt å si. Men det er slik jeg ser det..

Jeg har hvert fall kommet til den konklusjonen at en får de samme leksene til en lærer det for godt. Noen lærer aldri og får samme lekse om igjen hele tiden til dem dør. Noen trenger noen ganger til det går inn.
Jeg er den siste nevnte..

Det å gå inn i seg selv og reflektere over hvor og hva som er mangel for at en har tiltrukket seg samme leksen igjen..
Det trengs guts rett og slett. En trenger å ha pupper. Jeg sier ikke baller. For enda har jeg ikke møtt en mann som har større og stødigere baller enn meg selv!
Nå prater jeg ikke om bokstavelig, men heller metaforisk!

Å være aggressiv asshole gjør at du har verdens minste baller. Så det er ikke det jeg prater om!

Men ja en trenger virkelig å ha guts til å gå innover å se på seg selv og ikke skylde alltid på andre. Som oftes er det nettopp andre sin ufyselig adferd som gjør at du skjønner hvor det er mangel hos deg er.
Hva som gjør at du lot deg tåle deres nærvær.

Tåle at dem stadig kom tilbake til deg, tåle at dem har fri pass til å komme og gå som om du ikke betyr noe som helst.

Det er ikke Kjærlighet om du gir fripass til mennesker til å komme og gå som dem vil. Det er idioti!
Det er slik selvtilliten blir brutt ned. Det er slik en aldri får kontakt med sin egen stemme. Det er slik en mister sin verdighet når en tåler andre tramper over deg!Så jeg har kommet hit nå, at jeg sier i fra med engang jeg kjenner noe som ikke stemmer! Jeg har tross alt mange sanser og sanser mer enn andre. Det tok sin tid, men jeg har lært ikke la noen trampe over meg og mine verdier!
Uansett hva slags forhold jeg har med dem!

Om noen ønsker å være i mitt liv, så trengs det gjensidig respekt og tillit. Uten tillit så er det ingen vits å fortsette.

Jeg har antenne mine ute litt vel for godt nå siste perioden. Jeg har slettet så mange mennesker i fra min Facebook. Jeg har NULL, 0, ZIRO, NADA tålmodighet over noe som gir meg dårlig energi/vibber nå i denne perioden.

Jeg gir veldig mye av meg selv, jeg deler så mye healing. Jeg tar ikke imot fri utakknemlige passasjerer i min båt. I min verden er det jeg som bestemmer hvem jeg ønsker å ha i mitt liv. Slik som alle andre bestemmer hvem dem ønsker å ha i sitt liv.

Jeg er raus og smiler og er kjempe hyggelig, men veldig streng hvem jeg slipper inn i mitt liv. Det er ikke for noe annet enn jeg ønsker hode fred!

Så om jeg har slettet deg i fra min FB, eller blokkert deg. Så trenger du rett og slett spør deg selv hvorfor…. og ta noen runder med deg selv…

Til neste gang.. husk fortsatt mennesker som leter etter feil hos deg, mennesker som dømmer deg. Er de samme menneskene som ikke har oppnådd stort her i livet, og ønsker helst at du også skal være taper som dem!

Snu deg og skinn vakre menneske. Her i denne verden trenger vi flere som skinner og viser vei..

Jeg støtter ALLE som skinner, regn med meg alltid du som skinner og viser vei…

Stor god bamse klem bare til deg.. og dans dans og tramp så mye du kan. Tramp på Moder Jorden, slik vi kan endre vibrasjonen til høyere nivå!
 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es