Jeg har eksamen å levere, hvis jeg overlever til da. Men akkurat nå har min PSTD eller hvordan det staves kicket godt inn og jeg er temmelig ufokusert. Så da danser en og mediterer slik at jeg kan ha fokus på det jeg holder på med. Håper jeg.

Nå er det nok en dag med sol og deilig vær. Å være inne for å gjøre lekser gjør det ekstra hardt å være menneske. Men samtidig har tanken slått meg. Hva er vitsen med papir på jeg er Coach om jeg dør nå. Ikke at jeg har planer om å dø.. langt der i fra ..

Men en vet aldri og i dag har jeg min energi overalt…

så deilig befriende følelse også. En tar seg selv så lite høytidelig når en er i dette modus her

nå skriver jeg med mobil så dette blir kort. Men til neste gang stor god avstand klem til deg ??

PS Husk vakre sjel, det er alltid de menneskene som har gjort mindre enn deg og oppnådd mindre enn deg i livet som dømmer deg og leter etter feil!
De rette menneskene dem skal du bry deg om. alt annet la dem seile sin sjø til der solen aldri skinner… :-))

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es