Hva skal vi gå tilbake til?

Har du kommet så langt i tanken dine? Hva er det å gå tilbake til? Altså jeg ser fram til å gå tilbake til å kjenne at jeg er trygg andre plasser. Trygghet er noe vi alle vel ser tilbake til. Det er ikke det jeg tenker på her…

Men hva er det å gå tilbake til? Hverdagen vår, slik som det var? Altså drive å manifestere fram enda mer ting?
Enda mer av alt?

Skal vi gå tilbake til hverdagen der høy tempo om å stresse seg for å rekke ting som skal være normalt?
Skal vi gå tilbake til der status om hvem vi er som er normalt?
Skal vi gå tilbake til ikke ha tid til familien nesten?

Hva er det å gå tilbake til? Utenom kroppskontakt og slik så klart. Det er igjen også selvfølge slik som trygghet er..

Men hva er det vi skal gå tilbake til?Hva er det vi skal våkne til nå? Jeg kjenner jeg fortsatt i sjokk stadie, jeg som har opplevd endel i mitt liv kjenner nok mer på mine ting. Men heldigvis har jeg nok verktøy til å klare meg. Heldigvis er jeg hjemme i trygghet her slik at jeg ikke trenger å forholde meg til noen andre enn meg selv..

Men likevel.. hva er det vi skal lære av dette? Det er lett å lure mennesker, men det er ikke så lett å overbevise mennesker at dem blir lurt.

Det er egentlig rart, at vi aksepterer bedrag mer enn godhet. Godhet trenger bevis, men bedrag svelger vi lett unna..

Men ja, hva er det vi skal lære av dette?

Mange som sier det er universet som sender oss på rommet. Først og fremst slutt å spre slike ting! Det har ingenting med universet å gjøre. Dette er programmert menneskelaget virus! Om du tror noe annet, er det helt greit. Men da trenger du å vise meg bevis på nettopp det du påstår, enn å bli sint for jeg sier noe annet!

Jeg har lært mye om mine mennesker… det har jeg lært.
Jeg har lært at denne plassen og alt jeg har er fantastisk for krise.
Gamle hytta ble brukt en tid som fattighus. Der fattige fikk lov å bo. Så det er plass med masse sjel i..

Så ja jeg ønsker å bruke det til å samling av mennesker det har jeg ønske om.. jeg har lært at alt jeg har trenger jeg egentlig å sortere å spare på. For det kan bli brukt som penger når papir ikke betyr en dritt.Min fred har jo betydd alt for meg siste 5 år. Leksen lærte jeg for godt sist runde da jeg gikk i fra min xmann. For min del peace of mind har vært mitt suksess i mange år..

Ikke at det er så viktig å tenke på hva vi skal lære i ettertid. Men det er viktig å begynne allerede nå reflektere enn å bare spise og late seg!
Viktig med refleksjon i denne tiden.

Viktig å samle seg litt og kjenne på sitt indre, kjenne etter hva en ønsker etter alt dette!
Viktig å bli kjent med seg selv? Hva som er viktig for deg?

Viktig å ikke prakke på andre det som måtte være viktig for deg.. utveksle meninger så klart. Men det som er viktig for deg trenger ikke å være viktig for dine rundt deg..

Viktig å akseptere forskjellen mellom oss uansett hvilket situasjon en er i..

Ha øyene oppe, ha hodet tomt så og hjerte åpent tenker jeg beste akkurat nå. Bare akseptere at noen dager er bedre enn andre ..
Være der for hverandre
Være der for DEG selv..

Aldri gi når du er tom selv. Det er hvert fall mine erfaringer ..

Kjære vakre deg. Du som innom og leser hos meg. Tusen hjertelig takk jeg er så takkenemlig for nettopp deg.

Stor god bamseklem til deg. Måtte du være beskyttet der du er. Måtte du føle deg elsket og ønsket. 

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es