Vi mennesker er noe merkelige vanedyr, vi kan bli vant med så mye rart og tror at det er Kjærlighet, trygt bare for det er det vi er kjent med. Vi blir ofte i lange forhold for vi tror vi ikke klarer å få det til andre plasser. Vi er redd for det nye ukjente og dermed blir handlingslammet og ikke våger å ta neste steg ut av der vi er! Selvom vi har det ikke godt der vi er.

Jeg selv var i evig lang forhold der jeg ikke hadde det bra i hele tatt. Men det var ikke bare meg selv å ta hensyn til. Dessuten så var det helt ok de første 2-3 årene.
Etterhvert ble jeg så vant med mishandlingen at jeg ikke tenkte over at jeg ble mishandlet og svært kontrollert til jeg gikk ut av forholdet..

Når noen stadig griller ting i hodet ditt, så blir det tilslutt din sannhet om du ikke hører noe annet i fra andre! Det er det som er greia med mennesker som mishandler deg. Dem griller hodet ditt..

Vi mennesker kan bli i aller merkeligste forholdene som er for vi noen ganger til å med tror vi ikke fortjener noe annet.

Jeg har ett par ekser som venter på at jeg skal få det dårligere etter jeg har gått i fra dem.
Jeg tenker slike menensker som tenker slik dem fortjener ikke fulltids plass i livet til noen jeg..

Om en er så skrudd feil i sammen at dem sitter der og venter på det skal gå dårlig med deg. Ja da har du virkelig stort hjerneskade problem!
Det er verken normalt eller sunt å ønske å se andre feile, bare så du vet det..

Men jeg har bare fått det bedre og bedre etter hver gang jeg har innsett mitt verd og dratt min vei.. så du kan vente til det gror gress under deg.
Jeg er såpass godt beskyttet så jeg får det bare bedre og bedre jeg..

Men ja selvom jeg er seig, og sta som faen når det kommer til slikt. Så blir jeg også sliten. Sliten av at uansett hva enn jeg gjør så er det aldri godt nok. For det sitter noen der og styrer hjernen til mine mennesker…

Men når telefonen min til å med skjønner hva jeg går gjennom uten at jeg har sagt noe høyt, og jeg får reklame om bok.. Ja da synes jeg det er jævlig rart at fagfolk her i Norge ikke har fanget dette opp!

Nå skal jeg ta meg velfortjent pause i fra alt og alle! Jeg sender ingen healing, ingen samtaler, ingen andre enn bare meg og jenta mi skal jeg ha fokus på.

Men for all del send mail om du trenger healing, jeg sjekker mailboksene jevnlig. Det er mange som sender, det er ikke alltid jeg svarer, men jeg leser.

Til neste gang lag deg selv deilige later dager, kos deg nå i påsken. 

Tusen takk for du er innom og leser hos meg. Jeg setter så stor pris på den økende mengde av folk som finner veien hos meg. Jeg blir virkelig rørt og takknemlig. Tusen tusen takk!!

Sees snart igjen gode vakre sjel

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es