Kjenner meg så takknemlig idag jeg. At jeg har så snill og god familie. Vi har alle våres opp og ned turer. Vi har hatt alle våres perioder. Vi er som alle andre familier.

Men likevel, det som gjør oss anderledes er at vi er der for hverandre. Uansett hva, så har vi holdt sammen. Det er unik ting å lære bort til neste generasjon. At barna ser familien, alle barna alltid inkludert i det meste som skjer.

Vi norsk utlendinger er ikke helt slik som vanlig helt norsk. Men hva er helt norsk egentlig? Nordmenn vandret jo hit i fra andre land.. eller vi alle har det. Min DNA kommer i fra nesten hele gamle Persiske Rike.

Men ja det å huske at familien som støtter deg på denne måten som dem gjør. Det gir meg virkelig håp og tro på meg selv i denne tiden. Ikke aner jeg engang hva som skjer egentlig med meg. Hvorfor denne tvilen nok engang.

Men ja det er retrograd av Mercury det er ikke alt en trenger å forstå akkurat nå. Mye intens energi. Det er nå sikkert og vist.

Jeg har gråtet mye.. Så jeg har kjøpt meg lemon og annet digg, sånn jeg frister meg selv med frisk vann. Nå i dag har jeg persille og lemon. Smaker digg..

Egentlig går jeg gjennom en slags oppvåkning nok engang. Hva jeg vil med mitt liv. Kjenner jeg er mektig lei av motivasjons taler for øyeblikket. Selvom det er “jobben” min. Jeg trenger avstand fra det hele…

Jeg trenger egentlig avstand fra alt. Utenom kos og slikt. Det er så lenge siden at jeg ikke engang husker lenger hva tid det var hva. Jeg trenger hudkontakt og kjærlighet kjenner jeg.

Vær grei kjære menneske. Behandle mennesker slik som du ønsker å bli behandlet selv..

Ha en deilig vinterfeire hvor enn du er.. så sees vi plutselig skal du

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es