Kjærlighet sier ikke at du MÅ gjøre meg glad, eller det er ditt ansvar at jeg skal være glad. Kjærlighet krever ikke noe av deg. Kjærlighet gir deg ikke skamfølelse..

Kjærlighet er sårbar,
Kjærlighet er tilgivelse..
Kjærlighet er tålmodighet.
Kjærlighet er forståelse,
Kjærlighet er sympati,
Kjærlighet er felleskap,
Kjærlighet er foreldreskap,
Kjærlighet er tilhørighet,
Kjærlighet er Naturen,
Kjærlighet er å være i ett med alt som er.
Kjærlighet er å bli sett,
Kjærlighet er å bli usynlig helt,
Kjærlighet er å kunne være seg selv uten å være redd for å bli avvist …

Kjærlighet er å kunne gi slipp når en trenger det også
Kjærlighet er å ha tillit til det som er.
Kjærlighet er så mye og mangt,
Kjærlighet er sårbar, så vakkert

Jeg tenker det viktig å skape gode stunder for seg selv. Å bare gi slipp i seg selv. Gi slipp at en trenger å ha kontroll på alt som er i Livet. Men ja å kunne ha håp om at en er ikke alene i denne ferden.

Håp om at det finnes raring som deg selv, som ser etter akkurat som deg. En som fortjener deg virkelig, en som har lært sine lekser. En som ønsker tillit, en som ønsker å bygge noe godt sammen.

En som ser og forstår, selvom ja det er ikke lett å være mann. Det er nå ikke. Hvert fall om det er i tillegg en Mustang gitt. Vi er nå vill og trenger bare å finne noen som snakker vårt språk, slik vi slipper å måtte være noe annet …

En har valget om å legge seg under dyna og synes alt er skummelt, livet kommer til å gå rett i dass. Alt vil aldri bli bedre. Uten at det gjør noe annet enn det en rynker, legge på seg, og misnøye..Men så kan en tenke at ting skjer av en grunn, gi seg selv gode ord. Vokse rett og slett med å gi seg selv kjærligheten en ønsker å få.
Gi seg selv Lov til å være sårbar, til å være akkurat det h*n er i akkurat det øyeblikket. For så anerkjenne deg selv enda mer.

For så gi deg selv til å ta en pause i fra alt som er. For å hente igjen pusten. For å hente igjen deg selv. For å hente igjen det du måtte ha etterlatt deg før du trengte å hente pusten din igjen..
Livet er ikke alltid rettferdig det er nå sikkert og vist. Men det er betyr ikke at vi fortjener det for det. Det betyr bare at Livet går videre. Som alt annet.

Jeg for min del bruker disse ordene mye når jeg måtte trenge det. Å løfte seg selv opp er eneste riktige. Når du lærer å løfte deg selv opp, så krever du heller ikke av andre skal underholde deg, for du skal føle deg på topp.

Men heller at du er allerede løftet opp. Dermed du gir av det du har til overs til mennesker rundt deg. Da gir du i fra overfloden av koppen din. Men ja det krever isolasjon for å kjenne sine smerter. Om noen våger i hele tatt å gjøre det.

Det er vist ikke alle som ønsker å gå denne veien. Det er ikke for “feige” folk.. det er nå sikkert og vist. Men gid så mye feig jeg har vært opp gjennom livet mitt likevel.. Jeg finner meg stadig å være feig igjen og igjen. Morsomt å være menneske hæ? 🙂

Mine mantra som jeg liker å bruke er disse. Det har hjulpet meg stort i alle år. Jeg kjenner jeg tar dem stadig fram når jeg trenger det.

jeg er høyt Elsket, jeg kjenner meg Sett. Jeg kjenner meg Styrket av å være Til.
Jeg er Sjefen Over Mitt Eget Liv.
Jeg bestemmer over meg selv. Jeg er Modig. Jeg klarer det jeg ønsker å klare.
Jeg er Trygg.
Jeg Elsker

Det vi også trenger å lære Kjærlighet, altså om du velger å elske noen. Det er helt frivillig akt. Bare for du liker dem. Så betyr det ikke at dem er pliktet til å like deg igjen.

Men slikt er det jo best å unngå, jeg hadde ikke orket å leve lenge med å være avstand forelsket. Jeg tror jeg hadde stryket med rett og slett.

Men uansett. En lærer mye av seg selv det er nå sikkert og vist. En lærer sine sår og en lærer at dette føles rett og slett helt uvirkelig. Helt crazy, dette ALT… hele reisen til hit og nå.

Men ja hvor var jeg? Men ja det betyr ikke at du har mindre verdi. At det du har å tilby er ikke bra nok. Om du ikke blir likt tilbake.

Det betyr bare at det er noe annet som venter på deg som er mer riktig for deg. Noe mer som du trenger.

Det å vokse i rollen sin, det å vokse i Kjærlighet. Det har jeg lyst til. Kjærlighet og Tillit. Måtte det som være rundt meg nå være i nettopp det.

“Måtte han ha tålmodighet her fra til Månen for å kunne holde ut til mine lag blir trygg. Om han ikke har, vær nå grei STYRK MEG enda mer slik jeg tiltrekker meg det jeg trenger for å vokse videre…”

Men ja noen kaller meg drømmer, noen elsker å kalle meg for forskjellige ting. Men jeg tenker om vi ikke hadde hatt mennesker som tror på romantikken så hadde det ikke blitt født noe kunst heller…

Vi elsker dypt, og vi gir mye gitt. Til den som måtte vi føle fortjener så klart… Ikke alltid omverden skjønner helt hva som skjer. Men igjen redde tiden er over. Jeg trenger å minne meg selv på dette enda Mer kjenner jeg.

Det er ikke min oppgave å redde noen noe mer. Jeg tenker jeg trenger stabilitet. Jeg trenger glede. Jeg trenger å bli elsket slik jeg føler meg elsket.
Jeg får tunnelsyn når jeg liker noen, jeg forventer det samme av min make. Men ja tålmodigheten har blitt veldig merkelig for tiden. Det er rart egentlig…

Samtidig er det egentlig bra, slike triggere som en trenger å jobbe med. Triggere som en selv ikke engang viste om..Det er healing i slikt selvom en får vondt i hodet. 
Da er det viktig å drikke mer vann og holde seg ute i frisk luft..

Jeg føler meg stadig mer og mer Heldig, jeg er Velsignet for at Kjærligheten har Funnet meg. Jeg ønsker å kjenne meg Selvsikker med svake knær når jeg møter på Kjærligheten. Men likevel føle på stødighet.

En trenger å være sterk å sitte med sine egne ting uten å blande inn andre, jeg tenker, kjenner og føler at Hjerte mitt vet egentlig. Men jeg trenger å gi alt tid.. jeg trenger å gi meg selv og alle tid.

Dette er spennende tid det er det nå sikkert. For spennende noen ganger å leve altså. Jeg gleder meg til alt det gode som måtte dukke opp. Uten tvang. Uten noe annet enn hjerte selv har lyst og ønsker.. og trenger meg på annen måte.. Også ja så klart at det går begge veier. Ellers er det fantasi.

.

En har en viss ansvar når en er healer. Så en er nødt til å tenke litt “Større” Noen ganger henger det ikke alt på grep. Men det er nå så. Det er derfor vi har venner som kan høre på alt det rare du har å si..

Jeg tenker det beste tingen er å ta ting med ro, ta det som det kommer..

Bedre enn alt annet.. bare la det bli slik det er ment for å være.. føle rett og slett det som føles.

Selvom det er trist at følelser og fb og slikt nesten har blitt hengende sammen. Jeg skulle ønske det var mer menneskelig kontakt enn nettverk kontakt.. men det er nå så..

Men ja nå er det egentid, egenpleie. Det er tid for harmoni, der styrke og selvtillit, produktivitet som er på menyen. Det er mye godt som er i vente vist i følge mine Gaiakort..
Ja det er vist spennende tid nå, så er det bare å ha tålmodighet.

Jeg har ikke hastverk, jeg har ingen planer om å dø imorgen. Eller selge alt jeg har og bare reise vekk. Jeg har blitt stødigere nå. Jeg har andre planer.

Men ja jeg tenker det som er ment for meg det haster ikke. Den vil meg like sterkt som jeg vil den. Spennende å bli kjent med nye mennesker. Også hvordan ting utvikler seg når en har markert seg litt rundt..

Også realsjoner er spennende ting å reflektere over synes jeg.. Men ja  er svært nysgjerrig på hvordan det er å være Mann i ett forhold med Kvinne..

Hvordan en Mann takler en Kvinne. Og hva det vil si å være en Mann og ei Kvinne?

Jeg tenker først og fremst Likeverdighet, ærlighet, kjærlighet. Vi er egentlig en og det samme. Men likevel kan være forskjellige, uten at vi trenger å være trussel for hverandre..

Hva tenker du?

Men ja nå har jeg hatt vondt i hodet i lang tid. Så vi snakkes du fine sjel. Takk for du er innom og leser mine tanker. Setter stor pris på det.. <3

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es