Du er ikke Alene i hele tatt..Du er ønsket, det er mennesker og dyr der som trenger deg.

Du har virkelig hel Hær rundt deg. En kan føle seg virkelig velsignet og ydmyk på en og samme tid. Jeg føler meg virkelig velsignet. Om du ikke gjør det så vet ikke jeg da..

Og nå kjente jeg det gjorde godt å gi slipp. Gi slipp på det som måtte tyngde meg. Gi slipp på Alt som måtte være.

Gi slipp slik og bare kjenne at en trenger å ha tillit nok engang. Det er en grunn til en har kommet så langt. Det er en mye større grunn til Alt er slik det er. Selvom en ikke klarer å se hele bildet akkurat nå…

En mister bare det en tviholder på… En mister bare det en prøve å kontrollere. En mister bare det en ikke gir frihet til…
En mister det en ikke kjemper for også, men samtidig huske

Livet er ingen konkurranse heller.. Det er alltid en større grunn til ting som skjer..

Det er alltid en større mening med det som er. Akkurat nå kjenner jeg at jeg trenger tegn. Men jeg får fortsette å spre håp likevel..

Det er ikke alltid ment at en skal bli der en er. Vi er heldigvis alltid i bevegelse..

Det å kjenne at en menneske, med det som er. Ting skjer, livet forandrer seg. En trenger ikke å være hard med seg selv. 
Livet er som det er.

Det har vært intens energi i tillegg ting som foregår og tester helt en sin selvfølelse og tankespinneri så foregår i hodet til en, ikke sant…

Det er ikke lett å være menneske noen ganger det er nå sikkert og vist.
Men den følelsen med og ikke kjenne seg alene. Det er godt altså. 

Jeg er slik som elsker å dele god energi, men når jeg er “skadet” så gjemmer jeg meg og slikker mine sår for det meste alene.
Noen ganger som liten pusekatt..

Men tro meg det er mye av alle følelser som foregår, godt naboene har blitt vant med slikt. Dem kommer til å med ut og feirer når dem ser meg ute og slikt. Fuglene altså jeg snakker om..

Men nå gir jeg slipp.

Jeg gir slipp på å trenge å vite alt på forhånd.
Jeg gir slipp på Kjærligheten.
Jeg gir slipp på trenge å ha kontroll på noe som helst
Jeg gir slipp på meg selv.
Jeg gir slipp på alle mine bekymringer og tanker.
Jeg gir slipp på alt som måtte tyngde meg.
Jeg gir slipp på alt og ALLE og tenker det som er ment for meg finner sin vei til meg.

Jeg gir slipp på denne sorgen som har tatt over hjerte mitt.

Jeg ønsker Kjærlighet inn i Livet Vårt
Jeg ønsker Glede inn i Livet vårt
Jeg ønsker Harmoni inn i Livet vårt.
Jeg ønsker Tillit inn i Livet Vårt
Jeg ønsker Håp inn i Livet vårt
Jeg ønsker oss alle Godt..

Det som ikke er ment for oss, måtte den miste tålmodigheten og dra sin vei. Takk og takk takk for da blir jeg spart for det som ikke ment for meg..

Nei nei jeg går ikke med halen mellom bena altså, jeg orker ikke å kjempe om oppmerksomhet. Jeg er Lojal og vil ha en Lojal Mann i retur. Jeg aner ingenting om noe som helst. Så lenge jeg ikke vet noe så kan jeg bare fortsette med å ønske meg en Lojal Mann. Så får han finne sin vei til meg på ett eller annet vis…


Jeg sover med rent hjerte. Eneste jeg tenker er det rette er å tenke på seg selv og rette opp diverse forskjellige ting. Jeg trenger strukturert fokus på studie mitt. Begynne ta helsen og kroppen min på alvor.
Ta bedre mer beviste valg framover..

Vokse mer i sin rolle. Vokse mer som menneske. Vokse mer som helhet.

Begynne å ta meg selv på alvor. Men ja en kan bli merkelig av mindre her alene ute i skogen. Det trenger jeg å innrømme som det er.. Og det uten å tatt noe DMT.. Tenk det…

Det er forventningene en har i hodet som fucker til ting enn det som virkelig er.. meningsløse greier som vi lager i hodet vårt. Gir oss selv panikk angst. Gir oss selv unødvendig tankespinneri om hvor tøft livet egentlig er.

Det tunge seg selv med slik svart energi. Altså jeg sier ikke at en skal synes det er bare deilig og morsomt når det ikke er det. Langt der i fra. Jeg tillater meg selv å være i følelsene som er.

Det å ønske dem velkommen uten å hele tiden være opphengt i alle følelsene sine. Men heller være litt mer fokusert på hva dem har å fortelle meg.. hvis du skjønner hva jeg mener?


Det er vel ikke mening heller å måtte være slem med hjerte sitt heller.. Gi henne unødvendig hjertesorg.

Men ja hjerte trenger healing, det er nå sikkert og vist. En trenger å gi seg selv mye omsorg når en går gjennom sårbar stund. Der en viser mye nakenhet uten å vise noe hud. Det å gi seg selv lov til bare eksistere og takknemlighet overfor å leve her og nå..


Jeg har tro på det finnes en for Alle der ute jeg. Det er ikke mening å måtte slåss om oppmerksomheten. Om du finner deg i en situasjon der du føler du trenger å slåss om oppmerksomheten.

Gjør deg selv en tjeneste, Velsigne den personen og gå videre. Jeg tenker ekte Kjærlighet blir ikke født helt helt uten videre det er nå sikkert og vist. Det er mye en skal gå gjennom med sine for å komme til det som måtte føles ekte og godt..

Men jeg er nå sikker på det som er ment for meg, vil aldri gå forbi meg..

Men ja noen ganger trenger en å ta ett par steg tilbake og tenke på sine ting. Reflektere hva en ønsker seg seg egentlig her i livet? Hva er det en trenger å være mer takknemlig for?

Det er så mye å ønske seg. Jeg tenker healing og freden er viktigste som er. Akkurat nå trenger hjerte mitt healing. Det er nå sikkert og vist..

Ta vare på deg selv du vakre sjel.. Vi sees nå plutselig selvom det blir lite å se meg kanskje framover… Men jeg er nå rundt her likevel og er veldig glad i deg. Kjempe takknemlig for du stikker innom og leser her.. det trenger du å vite. - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es